ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.897
- Поени од реакции
- 44.464
ПСВ да ми го испушат. Чао.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете колку се умрени ЦволеРома 2 1.6
Zenit-Dinamo moskca 2+ cela 1.26
Овие 2 се 2 коеф
е сега некој ако имате инфо да ми кажете зошто има толку голем коеф на ПСВ со умрените Zwolle?
За поголем коеф и малку понесигурни
Hoffenheim - Wolfsburg 3+ 1.5
PAOK 1 & T1 1.4
Hapoel Tel Aviv - Netanya 1 1.75
Zwolle-PSV 2 1.85 ili t2 1.55
Napredak-Crvena zvezda 2 1.35
Ајде Спортинг..давајте голој, греота сум барем и јас да фатам..заслужив
Брат да не ме сфатиш погрешно, не се ситам или нешто слично али ептен смешно ми дојде у моментов ова “греота сум“.
.
Имаш време уште 10 минути, не губи надеж. И ја избегнав денес доста киксови, ретко се дешава тоа.Не е можно ова бе чоек..си реков ПСЖ ќе го играм, го избегнав...си реков Реал ќе ги играм дупла шанса и нив ги избегнав и ајде Спортинг ќе го изиграм и тие си ебаа мајката...бесмислено е ова
Имаш време уште 10 минути, не губи надеж. И ја избегнав денес доста киксови, ретко се дешава тоа.![]()
У која кладилница го има ова со Зенит гг1/гг2? Сакам да играм нешто слично на прогресијаЦволе-ПСВ ГГ3+(1.95) 3-1
Б,Минхенгладбах-Шалке ГГ3+(2.10) 4-1
Зенит-Динамо Москва 1ГГ 2ГГ(17.60) 3-2(2-1)
Селтик-Абердин ГГ3+(2.20) 2-1
Осијек-Ријека ГГ4+(4.00) 0-1
Ме поебаа за 11.500 со 20че уплата.
Во копачкаУ која кладилница го има ова со Зенит гг1/гг2? Сакам да играм нешто слично на прогресија
Lazio i Napoli spored mene,ovie drugive dve mi se dosta sigurni iako Inter T12+ e podobra opcija.Интер, Фиорентина, Лацио и Наполи. Барем една од овие обавезно ќе заебе утре, што мислите која?![]()
Лацио и Интер треба да се избегнат, зошто Наполи ? немаат битни изостаноци, имаат добар тим претходно ја победиja Џенова 1-2, како сакате ама според мене Наполи е доста посигурна од Лацио и Интер, 90% сум сигурен дека ќе се глупира една од овие.Lazio i Napoli spored mene,ovie drugive dve mi se dosta sigurni iako Inter T12+ e podobra opcija.
Od mene za denes vi e Mancester 1&T1![]()