Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Рома 2 1.6
Zenit-Dinamo moskca 2+ cela 1.26

Овие 2 се 2 коеф
е сега некој ако имате инфо да ми кажете зошто има толку голем коеф на ПСВ со умрените Zwolle?

За поголем коеф и малку понесигурни
Hoffenheim - Wolfsburg 3+ 1.5
PAOK 1 & T1 1.4
Hapoel Tel Aviv - Netanya 1 1.75
Zwolle-PSV 2 1.85 ili t2 1.55

Napredak-Crvena zvezda 2 1.35
Ете колку се умрени Цволе :D

Ајде Спортинг..давајте голој, греота сум барем и јас да фатам..заслужив
:pos::pos::pos:
Брат да не ме сфатиш погрешно, не се ситам или нешто слично али ептен смешно ми дојде у моментов ова “греота сум“. :D

Иначе ПСЖ три ремија по ред во гости, ќе видите дека ќе рокне двојка на јак коефициент. А до сеа заебаа работа на по 1.35 два пати и денес на 1.50.

:pos::pos::pos:
Брат да не ме сфатиш погрешно, не се ситам или нешто слично али ептен смешно ми дојде у моментов ова “греота сум“. :D

.

Не е можно ова бе чоек..си реков ПСЖ ќе го играм, го избегнав...си реков Реал ќе ги играм дупла шанса и нив ги избегнав и ајде Спортинг ќе го изиграм и тие си ебаа мајката...бесмислено е ова

Не е можно ова бе чоек..си реков ПСЖ ќе го играм, го избегнав...си реков Реал ќе ги играм дупла шанса и нив ги избегнав и ајде Спортинг ќе го изиграм и тие си ебаа мајката...бесмислено е ова
Имаш време уште 10 минути, не губи надеж. И ја избегнав денес доста киксови, ретко се дешава тоа. :D

Имаш време уште 10 минути, не губи надеж. И ја избегнав денес доста киксови, ретко се дешава тоа. :D

Не бе брат изгубив надеж џабе..тие досега не дадоа гол па сега ќе дадат на кукувден

Цволе-ПСВ ГГ3+(1.95) 3-1
Б,Минхенгладбах-Шалке ГГ3+(2.10) 4-1
Зенит-Динамо Москва 1ГГ 2ГГ(17.60) 3-2(2-1)
Селтик-Абердин ГГ3+(2.20) 2-1
Осијек-Ријека ГГ4+(4.00) 0-1

Ме поебаа за 11.500 со 20че уплата.

Цволе-ПСВ ГГ3+(1.95) 3-1
Б,Минхенгладбах-Шалке ГГ3+(2.10) 4-1
Зенит-Динамо Москва 1ГГ 2ГГ(17.60) 3-2(2-1)
Селтик-Абердин ГГ3+(2.20) 2-1
Осијек-Ријека ГГ4+(4.00) 0-1

Ме поебаа за 11.500 со 20че уплата.
У која кладилница го има ова со Зенит гг1/гг2? Сакам да играм нешто слично на прогресија

Вака пред ЛШ ќе има киксови ќе треба да се има во обзир ова особено за екипи како ПСЖ,Спортинг,Порто и слични..

Интер, Фиорентина, Лацио и Наполи. Барем една од овие обавезно ќе заебе утре, што мислите која? :D

Интер, Фиорентина, Лацио и Наполи. Барем една од овие обавезно ќе заебе утре, што мислите која? :D
Lazio i Napoli spored mene,ovie drugive dve mi se dosta sigurni iako Inter T12+ e podobra opcija.
Od mene za denes vi e Mancester 1&T1 :P

Lazio i Napoli spored mene,ovie drugive dve mi se dosta sigurni iako Inter T12+ e podobra opcija.
Od mene za denes vi e Mancester 1&T1 :P
Лацио и Интер треба да се избегнат, зошто Наполи ? немаат битни изостаноци, имаат добар тим претходно ја победиja Џенова 1-2, како сакате ама според мене Наполи е доста посигурна од Лацио и Интер, 90% сум сигурен дека ќе се глупира една од овие.
За манчестер не треба мнгоу да се коментира, испод 3 гола ако примат QPR ќе биди успех за нив. :pipi:

Manchester United come into this game after signing some of the top talent in the world, specifically boasting one of the best attacking lineups in the league. With the addition this off-season of Falcao and Di Maria along with Mata, RVP and Rooney; you have one of the most lethal forward lines in European football.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom