Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ако има некој 10е вишок на нетелер да ми прати нека пише ПП, до понеделник добива +5е за услугата!

Инаку денеска ќе ги играм
Србија - Грција 2
Србија - Франција 2

Констанца- Бешикташ сегде е блокирана плус коеф. на Бешикташ од 1,9 е паднат на 1,4.
Мислам дека Констанца ќе загубат поради тешката ситуација во која се наоѓа клубот.
Моја прогноза за денес :

Бешикташ (ракомет) 2
Австралија (кошарка) 2

34-25 Бешикташ..Штом видов дека го имаат Нинчевиќ,не му ја мислев ич.:icon_mrgr:

Тоа што немам желба за кладилница и за играње спортска, за арно или за лошо да си го сметам ? :icon_lol:

Последните 2 месеци имам уплатено еден лист за 20 денари. Страшна работа, дури не ми е нормално.

Незнам од вчера ми е уплатена сабајлето рано,
инаку за денес еве ви уште
Kawasaki T1 2+
P-Ilirot Rauma - MaPS 1&T1 (за сингл, T12+ ili 3+ cela)

Columbus-Chivas 1 1.5
немам време да ви пишувам анализа за овие.[DOUBLEPOST=1410080709][/DOUBLEPOST]
за кога е натпреваров неможам да го најдам за денес?
Yenisey vs Volga Novgorod 1x 1.25 ili 1 2.05 vo sport lajf
гостите имаат големи финансиски проблеми, последниот натпревар го играа со јуниори исто, а најверојатно и овој. Во градот ќе допатуваат истиот ден неколку часа пред натпреварот не ден предходно со цел да не платат хотел за играчите со оглед на тоа ситуацијата кај нив е ХАОС, исто и 10мина од прв тим сакаат да го напуштат тимот ради канснење на доста плати
Сарагоса 1-1 во моментов и колумбус за вечерва другите си излегоа ;)

Сарагоса ќе не еба за сите пари.[DOUBLEPOST=1410114322][/DOUBLEPOST]site do eden da izumrat mame da im ebam.[DOUBLEPOST=1410115237][/DOUBLEPOST]Возначки ќе и зема еден сет на вилиамс ?

Последно уредено:
германија и полска треба да одат 3+ прават 2+ коеф, сакам да ги ставам на 500-1000.[DOUBLEPOST=1410120916][/DOUBLEPOST]Да ти ебам глупата циганска плејин кладилница да им се запалат сите, одам да ги уплатам полска и германија 3+ ми вика ја нема полска во живо а на телетексот покажува како да ја има :facepalm: :tapp: и шо да правам ја пуштив Возначки 2-1 точен резултат

Последно уредено:
Што е проблемов со Португалците толку ли слабо играат чим губат од Албанциве ,незнам кај се залетав за 1.30 да ги пишам нив.Турциве и Данцииве ги фатив на крај ама овие тешко да прават пресврт.

Што е проблемов со Португалците толку ли слабо играат чим губат од Албанциве ,незнам кај се залетав за 1.30 да ги пишам нив.Турциве и Данцииве ги фатив на крај ама овие тешко да прават пресврт.
Тапа се Португалциве на репрезентативно ниво а и Албанците како фудбалска нација стануваат се подобри и подобри.
И пред некоја годиан исто вака Португалија не успеја да ја победи Албанија.
Така да еве можеби годинава конечно Албанија ќе успее да се да квалификува на големо натпреварување

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom