Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Момци, чекам гол на гилингем во второ и ќе ја чекам Генерал Дијаз 1+ прво 1+ второ - од 11ч - има некој начин да се штити таа?

edit: Видете им ги задњиве 5 утакмици ....кур да пушат ако не даат гол било кои!

edit2: Алал да ми е .... кај кур се залетуем по тие смрдливи енглези, значи маста ми ја извадија.

Последно уредено:
Истрес да ве ебам у посерковците 1-1 полувреме и толку завршите , нели можете да примате или да дадете гол бе:гомце:

Waterford - Shelbourne
Shelbourne, who still top the league table lost their first home league game of the season last weekend. While it was expected to be a very close game and despite numerous chances, the first division side couldn’t break a deadlock and progressed to the next round.

Waterford has gave up after 10 games without a win (just one draw and all defeats), therefore coach has decieded to play with only youngsters to rest of season.

"Waterford, at this stage, have nothing but pride to play for. With only five games remaining United lie sixteen points behind third-placed Galway FC. In what has been a disappointing season for the southeast club, Tommy Griffin will be hoping to give as many players as possible the chance to gain first team experience as the club attempts to rebuild."

In last matches against both sides one of the best club in Division One has won three and drew once (all games played in 2014).

Shelbourne is second and fight for promotion, full squad will be ready.

Boys against Men, I see clear away win.

Harimau Muda II - Balestier Khalsa
Motivational pick.

This is last round of regular season and with a win here, geusts can enter in top six part of table.
They can recover - at least for a part of match - Captain Cunningham ( def.11), while only absence is Thaha ( def. 19)

Harimau II is the U19 team of Malaysian team, and this youth team end the regular season alst on table with five points of difference with second from bottom team.

Their weakness was evident for the whole championship, also if in alst three rounds they remained undefated ( 1-2-0).

But today tehy have both first choice keepers banned and this - added to the difference in quality and in motivation - can permit to balestier a strong away win

Bohemians - Bray
After 13 league matches without a win Bray finally menage to take all three points against UC Dublin in last round winning at home ground with result 2:0.

But problems continue because Bray coach Alan Mathews can't count on four players due suspension and three of them are really important, Michael Barker (def.6/1) - red card in match against Cork City, Ismahil Akinade (att.25/2), David Scully (att.22/4) and David Cassidy (mid.24/3) all because they have four yellow cards.
This two clubs play a league match before two months ago at Carlisle Grounds,Bray home stadium and Bohemians trashed them with big 0:5 result.

Bohemians coach have only Steven Beattie (att.22/1) out for this match due to suspension.Club playing in good form in last couple of rounds and won two of their last four home matches against much better teams like Drogheda and 2nd placed Cork City,playing also a draw against 3rd placed St.Patrick.

Home side in much better form and they should take all points from this match.

Persija Jakarta - PS Barito Putera
Important match for Persija Jakarta, they have to win for the big 4 but for sure, if Pelita Bandung dont get point. in addition, this is the last home for Persija, it means they still have to win for their fans. in their side, only ismed sofyan (def) will miss.
the main reason for this pick is in guest side, they will miss 2 regular defenders, Agus cima and abanda herman. both players always fill the line up. i really know how important they are for this team. it's big missing in the defense. good luck !

Boulogne vs Avranches 0-2gola od mene ovaa

еве неколку за денес што според мене се возможни во однос на анализите. Јас планирам да ги играм
Кој ме послуша со здравје да си троши парите. Јас едвај овие вечерните ги стигнав инаку заглавив на работа.

10685280_10152361853852483_841144968_n.jpg

Кога нејќе, нејќе .... Генерал Дијаз е 0-1 моментално, 99% сум сигурен дека ќе ја дае ...него он топик, ако ја дае, ќе иам ваучер уплата х3?

10685280_10152361853852483_841144968_n.jpg

Кога нејќе, нејќе .... Генерал Дијаз е 0-1 моментално, 99% сум сигурен дека ќе ја дае ...него он топик, ако ја дае, ќе иам ваучер уплата х3?
Ај еден совет
Прво не играј по 10утакмици на еден тикет, јас играм на коеф од 3-5 макс со големи уплати и сум доста во плус , друга работа застани еден ден и убаво листај ги сите лиги и види која лига каков тип на фудбал игра. Искрено овие преварантските англиски лиги сите ги форсираат на 1-2, 2-1 или 3 + воглавно ради таа причина, а ако забележиш од 10утакмици не излегуваат ни четири 3+. Француска nacional, argentina B nacional, del od timovite vo srbija, portugalija ti se ligi kade najcesto izleguvaat 0-2 gola. E sega ce si baras dobri analizi za odbranata na tie timovi so ke gi igras, imas oficijalni strani ova ona i ke izigras zatoa dobro analizirani 2-4 natprevari i ne nekoi kockarski tipovi kako 1+ prvo 2+ vtoro bidejki toa e kocka definitivno, duri i 3+ cela ne igram cesto jas. Tim dava gol, dvoznaci i takvi raboti dodeka soberes nad 3 koef. Vaka samo si gi gubis parite, garantiram deka nema da pogodis ni ednas vo 10 pati vaka a 10 pati otide 1000kata. Na 3 koef stavi 1000ka imas koga ke se trgne danok okolu 1700 cisti. naredno pak....mn pomala sansa da padnes.

Ај еден совет
Прво не играј по 10утакмици на еден тикет, јас играм на коеф од 3-5 макс со големи уплати и сум доста во плус , друга работа застани еден ден и убаво листај ги сите лиги и види која лига каков тип на фудбал игра. Искрено овие преварантските англиски лиги сите ги форсираат на 1-2, 2-1 или 3 + воглавно ради таа причина, а ако забележиш од 10утакмици не излегуваат ни четири 3+. Француска nacional, argentina B nacional, del od timovite vo srbija, portugalija ti se ligi kade najcesto izleguvaat 0-2 gola. E sega ce si baras dobri analizi za odbranata na tie timovi so ke gi igras, imas oficijalni strani ova ona i ke izigras zatoa dobro analizirani 2-4 natprevari i ne nekoi kockarski tipovi kako 1+ prvo 2+ vtoro bidejki toa e kocka definitivno, duri i 3+ cela ne igram cesto jas. Tim dava gol, dvoznaci i takvi raboti dodeka soberes nad 3 koef. Vaka samo si gi gubis parite, garantiram deka nema da pogodis ni ednas vo 10 pati vaka a 10 pati otide 1000kata. Na 3 koef stavi 1000ka imas koga ke se trgne danok okolu 1700 cisti. naredno pak....mn pomala sansa da padnes.

Нема плата стигнато за 1000ка на 3 квота :))

Нема плата стигнато за 1000ка на 3 квота :))
хаха ок ок, ти си знаеш како ти е работата :)
подобро и 100ка на 3 коеф да си ја ставал побрзо ќе ја извадиш 1000ката да не ја чекаш од плата откако вака али ок ти си знаеш голем си :)[DOUBLEPOST=1409953470][/DOUBLEPOST]Ај за тие што играте на интернет од мене за вечерва
Лос Ангелос-Колорадо 1&Т1 1.55 (porizicno 1 so hendikep il i1 & 3+) за лос анџелес вечерва отсутен само Robbie Keane,
а за колорадо Одбрана Drew Moore, среден ред Jared Watts , Jose Mari и најдобриот играч и стрелец од тимот Deshorn Brown, овие се сите од прв состав. Исто често на терен а од прв резервен нема да игра и одбрана Shane O'Neill.

Последно уредено:
Кој ме послуша со здравје да си троши парите. Јас едвај овие вечерните ги стигнав инаку заглавив на работа.

пушти порано сабајле нешто и за сабота ако најдеш нешто :D

пушти порано сабајле нешто и за сабота ако најдеш нешто :D
не ветувам ништо на пат заминувам сабајле рано можеби ни јас нема да стигнам да уплатам. Затоа и прашував на другата тема за онајн :)

Добра квота зарем не ?

xNsP9T3.png

Ова комбинирано со Федерер 1 со 2.5 хендикеп у гемови прави 2 и нешто, сосема солидно за дуплирање според мене..

Ај еден совет
Абе ти арно викаш. Ама работата е како да дојдиме до таа 1000ка :pos: Прво да дојдиме па после ќе се префрлиме на повисоки уплати со помали коефициенти. Вака моја 1000ка не ми се дава, ќе ме падни ќе ме изгори. Иако досега даена е на рати ама помалку боли :ROFLMAO: Се дојде еднаш до бараната сума ама се прокоцкаа парите.Плус тогаш не планирав да одам на повисоки влогови ми се чинеше така ќе си терам.:D Сега стап :icon_lol:

Федерер не би го играл.
А бе искрено и ја денеска се си мислам дека Федерер ќе се мачи со Чилиќ кој што реално е опасен сервисер и со пар тајбрејк победи и неколку брејка може да го победи Федерер, ама па од друга страна Чилиќ, против Федерер и некако не ми се верува да победи. Игра добро на турниров хрватов, Федерер не е баш најсјаен ама мислам дека врти сучи мора Федерер да победи, на искуство, на помалце грешки, на ментална база, на кондиција..некако се ми иде дека Федерер утре тепа.
А ако тепа мислам дека сигурно ќе има повеќе од 3 гема.

Ај ќе видам шо како, и кошарки има утре, јаки игри има у бетситиво па ќе видам шо како.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom