Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Во која кладилница би требало да ги има ? ако имате нешто инфо
Тешко воопшто во некоја кладилница да го има, инаку сега еден другар ми ја кажа на фб вика договорена ќе е, значи не е некоја од овие страните дојаве или шо ти знам како, го познавам човекот али незнаеш кога лаже кога вистина ја зборува многу пати го имам фатено како лаже али има и сериозни муабети во него. Порано работеше во пробетспорт и се познава лично со газдата па шо ти знам, го прашав од каде таква информација ми вика тоа неможам да ти го кажам, а и самиот рече повеќе од 2000 не ставал, јас ипак повеќе од 500 не би ставал и дали воопшто ќе ставам нешто.

Каталонски копилиња бе..умрете племето ваше цела сезона никако да ги фатам..не е можно ова да ја пишев 1X веројатно 0-2 ќе победеа како против Манчестер Сити

Абе нема врска за договорена Македонија, премногу сме слаби, на гости 12 гола ни дадоа шпанките, нема да е ништо чудно ако примиме повеќе од 7-8.

Иначе ќе ја има по сите кладилници, барем редовно до сеа ги даваат жениве.

Каталонски копилиња бе..умрете племето ваше цела сезона никако да ги фатам..не е можно ова да ја пишев 1X веројатно 0-2 ќе победеа како против Манчестер Сити
Криво ми е дека сите го фалат атлетико како ја совладал барселона....не брат, ТИ ја совлада барселона, фала ти најискрено (y)

Сериозно ? 3-4 ако има вреди да се уплати, ваљда 2.5 ќе биде..
kolku ste sigurni deka i 2 utakmica so spanija ke odi 7+?[DOUBLEPOST=1397084986][/DOUBLEPOST]da si napraviv edno livce za vcera i denes sto ubavi pari ke si zemev.. chelsea 1,dortmund 1,atl. 1 i united dava gol ... :tapp:[DOUBLEPOST=1397085463][/DOUBLEPOST]
Немам поима, ова така го реков моја проценка, побарав сега на интернет да видам не најдов.
pa nema uste dodatok za denes

Последно уредено:
Милвоки(7.5)-Индиана-1 102-104
Вашингтон-Шарлот(5.5)-2 87-87
Денвер-Хјустон 224.5+ 123-116
Портланд-Сакраменто(9.5)-2 100-99
Атланта-Бостон 1пол. 1 56-51
Мемфис-Мајами 2 107-102

Значи ова не е возможно.Да пишам 2 утакмици ќе фатам 1,да пишам 3 ќе фатам 2.....искрено страв ме фаќа да лупнам некое ливче со 14-15 утакмици.Поголем малер на форумов тешко дека има(со исклучок на Џони).

Имат шанси нашите гол да дат со Шпанија ?
1.3 е за НГ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom