Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Свонси - Наполи ГГ1
Ајакс - Салзбург ГГ1
Дин - Валенсија ГГ1

На 50 ден 6200[DOUBLEPOST=1392910516][/DOUBLEPOST]Либерец - Азалкмар ГГ1
Плзен - Шахтјор ГГ1
Старт - Бран ГГ1
Свонси - Наполи ГГ1
Ајакс - Салзбург ГГ1
Дин - Валенсија ГГ1
М.Тел Авив - Базел ГГ1
Днипро - Тотенхем ГГ1

3/8 на 400 и 4/8 на 150

Последно уредено:
A zasto da ne tepa Ajax deneska ?? Gledam poveketo ja odbegnuvate za 1 ?? Ima nekoe info povredeni ili da cuvaat igraci ?

Днипро - Тотенхем 1
Ајакс - Салзбург ГГ 3+
Плзен - Шахтјор 2
Черноморец - Лион 1
Порто - Ајнтрахт - 1
Есбјерг - Фиорентина 2

4/6

200 ден.

Погрешно мислење имаш, нема никаква врска првиот и вториот гејм со тоа дали ке оди над 9.5 или под 9.5, финтата е во следново ако тенисерот кој прв почне со сервис направи еден брејк тогаш сетот ке заврши 6-3, а ако тенисерот кој втор сервира направи еден брејк сетот ке заврши 6-4

хахаха каква глупост сум напишал... тоа е кога си буден 30+ часа :D

Од мене Атлетико x2, Дел Бонис 2ка +5,5 и Харден плус 23,5, околу 4 коеф.

ццц дебилот Дел Бонис имаше 7-6 и 0-1 во вториот и требаше да земе уште само еден гејм и успеа да изгуби 6-1 :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Џејмс овер 29,5 едноставно сака да се надметнува со Дарент, ќе се чуваат меѓусебно но што корист кога нема одбрана еден на еден против овие зверови, може и Кевин да оди овер но границата му е 32.5 така да ЛеБрон ми е посигурен а ќе форсираат и ќе земаат доста шутеви и едниот и другиот тоа сум сигурен.

Суарес Наваро ке и ибам мушкарацот не може брејк да потврди мрсулка скапана

Кој играл на голови нека му е со лесно :) ја па од 2-4 гола ги иам играно сите спијат 0-0 :facepalm:

абе нека иде се у курац, се, какви се овие циркузи, ги имам Целје ракомет да не изгубат со 10 или повеќе, 58 минута губат 32-25, и ај сега нека најде некој логично објаснување како загубија на крај 35-25, значи губат 7 разлика на 2 мин пред крај и се во напад и трчаат во напад како да губат со 1 разлика и да можат да направат нешто и набрзина 2 гола на Германците и како шлаг на тортата на 2 секунди пред крај прават ненормален цепелин кој во 99% од обидите не би бил гол

Да не знае некој зошто е прекинат мечот Фоњини-Куевас?

Не знам каде гледаш, но мечот не е прекинат, се игра нормално.

И мислам дека Фоњини ќе изгуби, едвај одеше во вториот сет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom