Значи веќе незнам како да ја играм оваа посрана европска кошарка. Ја чекам ЦСКА + 140.5 и види ги. Никако неможам да погодам утакмица на кошеви веќе 2 недели, да ја изиграм на едно плус на едно минус сигурно ќе ја одложат утакмицава...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај вака еден предлог од мене за натпреварот. пошто јас не играм, а пошто гледам вие имате сеуште дилеми шо и како, па дали некој ќе препишел или не, а најважно, бидејќи овој натпревар се закажа заради некои несогласувања и навреди и омаложавувања и потценувања и сакате да се покажете еден против друг, предлагам вака:За натпреварот шо сакаме да го одиграме, дојдов до една идеа. На oddsportal.com има воспоставено типерски систем баш како што ни треба. Предлагам таму сите да напраиме акаунти и да типуваме. Овде ќе кажеме кој е нашиот ник и може еден со друг да се пратиме кој колку е добар. Ако се согласите со ова, сакам само да додадам едно правило а тоа е да бираме типови само од 3-4 топ кладилници достапни на интернет. Предлог: williamhill, bet365, pinnacle, bwin/unibet.
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 14:33 ---
За натпреварот шо сакаме да го одиграме, дојдов до една идеа. На oddsportal.com има воспоставено типерски систем баш како што ни треба. Предлагам таму сите да напраиме акаунти и да типуваме. Овде ќе кажеме кој е нашиот ник и може еден со друг да се пратиме кој колку е добар. Ако се согласите со ова, сакам само да додадам едно правило а тоа е да бираме типови само од 3-4 топ кладилници достапни на интернет. Предлог: williamhill, bet365, pinnacle, bwin/unibet.
Добра одбрана игра Баерн![]()
Леле овие Баерн ги ставам на црна листа. Апла е ова. Овие утепаниве у гости ги тепаат 20 разлика, дома губат
3 на 1 контра и промашуваат. Тоа е дарба.
Болна работа, 32 коша ти да примиш во една четвртина јеботе. Па не се овие Нба екипа бе, а и ги боли курот глеам на играчиве од Баерн,заедно со трењерот.
Фудбал
18:30 Lyngby : Horsens - 3+ @ 1.50
---
Хокеј
16:00 Lokomotiv Yaroslavl : Atlant Mytishi - 1 @ 1.75
19:00 Lulea : Brynas - 1 @ 1.80
---
Кошарка
20:00 Galatasaray : Siena - 1 @ 1.50
И може да се проба Лингби - Хорсенс Х-2