Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување

И кај нас падала киша ама ретко одлагале утакмици. То е ко ќе немат салам стадиони тие во Англија :tapp:

:icon_mrgr:

П.С. Дали се дозна кога ќе се изигра?

za vikendov mi se vo plan
celzi 1,60
milan 1,45

za 5000 dobivka 11600

Никад не слушај коментари од типот на овој кој те цитирал. Одиграј тоа што си замислил и никад немој да се предомислуваш. Идеш у кладилница, пишуваш листот и право на шалтер :D

Никад не слушај коментари од типот на овој кој те цитирал. Одиграј тоа што си замислил и никад немој да се предомислуваш. Идеш у кладилница, пишуваш листот и право на шалтер :D

Вчера имав Викомб 2, Гримзби 2, Хрватска 1, Франција 3+ и Шведска 3+ сакав за 50 да го пуштам се предомислив и ги додадив Македонија 1 и Романија 1 и паднав ногу јасно :icon_lol:

Така да @Nikola61 ропај :icon_mrgr:

Вчера имав Викомб 2, Гримзби 2, Хрватска 1, Франција 3+ и Шведска 3+ сакав за 50 да го пуштам се предомислив и ги додадив Македонија 1 и Романија 1 и паднав ногу јасно :icon_lol:

Така да @Nikola61 ропај :icon_mrgr:

Тоа е.
Мислев дека ќе ме разбереш во погрешен контекст, ама добро е. Се слагаме :D
Инаку вака ако размислуваме, тој добар тој лош..ич не треба да уплакаме. Или она старово "топка е се си бива"..
Или ебаш, или те ебат.. :)

Тоа е.
Мислев дека ќе ме разбереш во погрешен контекст, ама добро е. Се слагаме :D
Инаку вака ако размислуваме, тој добар тој лош..ич не треба да уплакаме. Или она старово "топка е се си бива"..
Или ебаш, или те ебат.. :)

Абе таман е секој си има свое мислење..затоа не е убаво да се размислува ногу...шо прво ти падне на памет одма пиши и шо а ебиш..демек ако размислуваме ногу па повише че погодиме :icon_mrgr:

Plymouth-Lincoln 2 koef. 4.5

Plymouth ne e ekipa sto igra vo FA kup. Minatata godina bese eliminirana od Dorcester. Godinava mislam deka ke se bori za opstanok vo ligata taka da nema da trosi sili vo FA kupot.
Lincoln minatata godina go eliminira Walsal a malce falese da go eliminira i Mansfield ( se igrase vtora utakmica bidejki prvata zavrsi nereseno)

Toa e od mene a za utre moze i da se proba od kupot vo Ungarija
Kozarmisleny-Paks 1

Paks vekje go obezbedi plasmanot ponatamu i ke gi cuva igracite za vo liga.
Utre sigurno ke ima nekoi presvrt 1 vo 2 ili 2 vo 1 samo na koja utakmica od kupot e prasanje

Друг пат немој да постираш вакви мизерни информации, што фино си ги изиграв frolunda 1 и atletico pr 1X и си реков ајде и тебе да те послушам као нели експерт за двојки и ете шо ме снајде, ја изиграв Lincoln X2, они 5 комада ги примаат. Тешка утка.
Значи какви леви резултати испаѓаат од ова фа куповиве чудо едно. Мој совет ви е да ги избегнувате и кога сте најсигурни.

sao paulo - 2 u 1
san luis - 3+
chacarita - 3+

na 0.71 eu dobivka 106 eu , lagano ke projde :coffee:

Друг пат немој да постираш вакви мизерни информации, што фино си ги изиграв frolunda 1 и atletico pr 1X и си реков ајде и тебе да те послушам као нели експерт за двојки и ете шо ме снајде, ја изиграв Lincoln X2, они 5 комада ги примаат. Тешка утка.
Значи какви леви резултати испаѓаат од ова фа куповиве чудо едно. Мој совет ви е да ги избегнувате и кога сте најсигурни.

Не мора да го слушаш, никој не те тера, тој си кажа свое мислење, зошто не го цитираш кога погодува...

Не е работата да се расправам, туку одговорноста е наша што ќе одлучиме да изиграме, не вреди да му се нафрлуваш на оној кој типувал, си кажал свое мислење за натпреварот.

За вториот дел се согласувам :)(y)

Не мора да го слушаш, никој не те тера, тој си кажа свое мислење, зошто не го цитираш кога погодува...

Не е работата да се расправам, туку одговорноста е наша што ќе одлучиме да изиграме, не вреди да му се нафрлуваш на оној кој типувал, си кажал свое мислење за натпреварот.

За вториот дел се согласувам :)(y)

Не ми беше ни мене целта да се карам, само што прочитав примамливо инфо за утакмицата а испадна сосема обратно.
Многу јасно дека јас одлучувам како ќе изгледа ливчето на крајот и на кого типовите ќе ги земам во предвид, не дека нема да го пофалам кога ги трефнува.
Ептен крш утакмици имаше за денеска и си реков да ја пишам Линколн али ете јбг.

Њу Јорк - Индиана 186.5+
Далас-Хјустон 214.5 +
Сан Антонио-Бостон 191.5 -

Soo Greyhounds - Saginaw Spirit 1 (1.65) kof
pozdrav
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 01:13 ---
Marquense - Suchitepequez 2/1 (30.00) koff
pozdrav
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 01:19 ---
Хокеј: Rusija u20 - Kanadau20 2

Фудбал

18:30 Lyngby : Horsens - 3+ @ 1.50