Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За натпреварот шо сакаме да го одиграме, дојдов до една идеа. На oddsportal.com има воспоставено типерски систем баш како што ни треба. Предлагам таму сите да напраиме акаунти и да типуваме. Овде ќе кажеме кој е нашиот ник и може еден со друг да се пратиме кој колку е добар. Ако се согласите со ова, сакам само да додадам едно правило а тоа е да бираме типови само од 3-4 топ кладилници достапни на интернет. Предлог: williamhill, bet365, pinnacle, bwin/unibet.
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 14:33 ---
За натпреварот шо сакаме да го одиграме, дојдов до една идеа. На oddsportal.com има воспоставено типерски систем баш како што ни треба. Предлагам таму сите да напраиме акаунти и да типуваме. Овде ќе кажеме кој е нашиот ник и може еден со друг да се пратиме кој колку е добар. Ако се согласите со ова, сакам само да додадам едно правило а тоа е да бираме типови само од 3-4 топ кладилници достапни на интернет. Предлог: williamhill, bet365, pinnacle, bwin/unibet.

Не сум се кладел досега на интернет. Може некој да ми каже откако ќе добиете пари, за колку време се префрлаат на картица за да можам да си ги подигнам.

За да може да се повторуват типовите, а да се избегне препишување на типови од други членови, би можело да се направи типовите што ги имат изберено другите членови да стануват видливи откако ние ќе ги избереме нашите типови.

нека се пофторуваат типови, секој со своја анализа и мислење нека си биди и влог.
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 15:51 ---
Lyngby-Horsens 1-X ja uplatija pred mene na 5000 denari, mozebi ima nesto moze koj sakate da ja probate.

Не сум се кладел досега на интернет. Може некој да ми каже откако ќе добиете пари, за колку време се префрлаат на картица за да можам да си ги подигнам.

Малце ја утна темата, али нема везе. Ако користиш манибукерс, парите стигаат за максимум 5 работни дена(манибукерс -> банка). А од букмејкерот до манибукерс за неколку часа.

Еве сложив добитен тикет од Евролига.
Наваро минус 13.5
Галатасарај 1
Макаби минус 81.5
Панатинаикос плус 80.5

Каде може да се играат играчи?
Не знам од williamhill се овие.
Да им ебам матер, заборавив дека не можеш да комбинираш поени на играчи со ништо друго. Така да Партизан плус 66.5 ќе иде место Наваро.

Ќе ги изиграш ЦСКА да дат поќе од 80, тие 9 поени само првата 1/4 ќе имат :cenzura:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom