Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
момци, малку глупо е ако некој постира еден ТИП другите да не смеат да го играат тој тип. Ако има 20 типстери да кажеме и секој да треба 90 типови да даде месечно, тоа се 20x90=1800 различни типови и воопшто нема да биде ефикасно. Напротив за доброто на сите, ако еден тип повеке типстери мислат дека ке испадне тогаш веројатно се има добро инфо за тој натпревар и голема веројатност истиот да излезе...:D

Абе другар ако еден тип го играат повеќе луѓе тогаш ќе нема смисла натпреварувањето..сите ќе го превземаат типот од тој најмногу што годи..треба малце креативност и иновативност кај сите..затоа е натпреварување

Знае ли некој да објасни за играта DNB Draw no Bet,ја има во Еврогол а како опција се нуди само 1 и 2?Што е тоа што е различно од другите типови во овој начин?

Знае ли некој да објасни за играта DNB Draw no Bet,ја има во Еврогол а како опција се нуди само 1 и 2?Што е тоа што е различно од другите типови во овој начин?
ako izelze nereseno 1 koeficient ti se racuna

ako izelze nereseno 1 koeficient ti se racuna

Аха,ако играм 1 DNB а излезе победа на домаќинот тогаш ја го добивам тој коефицент,а доколку излезе нерешено тогаш ми се рачуна коефицент 1,односно не ме кутка.Така ли е?

ako ne se lazam vo kopacka ti e W1 ili W2 (winner 1, 2)
ОН
За денес
Carlisle 1 1.4
Hrvatska 1 1.35
dvete skorko 1.9 (1.89 koef) ви прават и според мене се и за поголема уплата.

Ехее и јас се пријавувам каде без мене :D

@0C0FFEEBABE

Пишувај таму кој и број да доаѓа на ред. Ајде да се постави краен рок на пријавување и рок на почеток, не само дофрлања.

Сан Марино u19 - Луксембург u19 - 2 @ 1.8
Андора u21 - Данска u21 - НГ @ 1.7 (по заслуга на стефан)

Ќе ви ја подржам идејата, но нема да се пријавам, но ќе ви дадам еден предлог.
Значи, немојте да мислите дека ако повеќе луѓе ќе типуваат на исти тип е глупост. Тоа е многу подобро, бидејки ќе има повеќе размислувања за истиот. Админот на страната ќе направи никоја од анализите да не може да се копира, ниту пак да биде многу слична на истата. Секој ваков прекршок нека резултира со бан. :icon_lol:

Сан Марино u19 - Луксембург u19 - 2 @ 1.8
Андора u21 - Данска u21 - НГ @ 1.7 (по заслуга на стефан)

Локумче Данска, црвен има Андора така да нема теорија гол да дадат. Поклон коефициент.

За да може да се повторуват типовите, а да се избегне препишување на типови од други членови, би можело да се направи типовите што ги имат изберено другите членови да стануват видливи откако ние ќе ги избереме нашите типови.

И јас се пријавувам.
Иначе стварно би било подобро да има лимит до Нова Година за 90 типови него ли ограничувањето да се однесува на ден.

еј гледам ми пишувале пп за подфорум, да ви кажам не е тоа моја ингеренција, директно кај Acid на пп или во темата прашање до админи склопете убав текст и сенд пост. Позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom