Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
оф морее Furth 0:1 од 9та минута а фаворити за денеска билеее оф мори мајко мила хахахаахах

За денеска Херенвен Т2 и Брага кец, искомбинирано со утре Арсенал 2ка, Леверкузен кец и Ајакс кец.

Azarenka-li na 2
Kvitova -kerber 1
Derry city 1
Colorado 1
Pittsburg 1
4/5
Што убаво ми испадна тенисот, само што имам некое гадно пречуство сега за дери сити коефициентот од 1.70 паднат е на 1.40, во многу случаи коефициентот лаже.

За утре да го стокмиме добитното

Астон Вила-Евертон 1X 1.60 коефициент ALL-IN
Манчестер Јунајтед -1 1.35
Сампдориа-Аталанта-1X 1.30
Металист-1 1.25

Доста се

дајте за утре некој предлог, за денес се видело. Мтк ја имам гг3+ таа не мрда 0-1 од прво и така излгледа и ќе заврши.

arsenal 2 1,40, mancester utd 1 1,35, leverkusen 1 1,55, atletiko mad 1 1,25 za 1000 uplata dobivka 3660

За утре поклон од златна копачка
Crystal Palace - Arsenal 2-2 3+ @ 2.95

Доста реално е ова и квотата е повеќе од примамлива

Баш сега ја гледам арсенал и се чудам што да правам :D
Одамна ме прееба 2-3 пати по ред само она и од тогаш ја немам ставено, освен сега во лига шапмиона гг нешто ја имав.
и за утре незнам што да правам кристал палас се тапа, арсенал добро ја започна сезоната.

Баш сега ја гледам арсенал и се чудам што да правам :D
Одамна ме прееба 2-3 пати по ред само она и од тогаш ја немам ставено, освен сега во лига шапмиона гг нешто ја имав.
и за утре незнам што да правам кристал палас се тапа, арсенал добро ја започна сезоната.

Како бе сега ги гледаш кога утре играат ? :eek: :D

Ако не знаеш некој натпревар што да играш прескокни го најпаметно. Ако 95% од мечевите во билтенот не знаеш што да ги играш не играј воопшто. А и не рече дека пауза ќе правиш ? :D

Арсенал хендикеп 1.90 :love:

Кристал Плас најлоша екипа во ПЛ, моментално без тренер, никаква мотивација. Не гледам начин како не би изгубиле 2/3 разлика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom