Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Betis vs Guimaraes x2 2.30

E sad,verovatno vas ce da komentarise da lupam gluposti,medjutim ja ovaj mec vidim kao ne bas lagan za domacine. Naime,Betis ni u Primeri ne stoji bas najbolje,iz 9 meceva imaju 5 poraza,2 remija i 2 pobede. Gubili su od dosta slabijih ekipa kao sto su Elche i recimo Celta Vigo. Sledeci mec u Primeri Betis igra sa Atl.Madridom i sigurno je da ce i u ovom mecu biti mislima oko tog meca.

Sto se tice Guimaraesa solidna su ekipa. U ligi su od Portoa i Benfice gubili sa minimalnih 1:0 i tu se vidi da nisu nimalo naivna ekipa.

Ono sto me privlaci na tip x2 jeste to sto ce Betis biti oslabljen,ne igraju sledeci igraci:
Chica,Matila,Ruben Castro,Paulao i Xavi Torres.

Можете да пробате ако ви се допаѓа.

Лацио, Севиља, Тотенхем, Фиорентина, Свонси, Валенсија, ПСВ и Динамо Киев (44 коефициент)
Колку да се прати нешто де... (и вечер да се пише еден пост во Поплаки) :D

ПСВ ќе гази повеќе отколку со Лудогорец, или исто толку?

:)

Кажуј за денес што да не играме, знаеш дека ти си ми малерот ако спомнеш некоја утакмица што јас ја имам изиграно. :D
Успат, кажи и што да играме, и така е тапа денот. :)

Франкфурт, свонси, анжи, фиорентина, паок и лион кец, валенсија 3+ свонси 3+ днипро 2-3 гола.

Ќе играте на Динамо Киев, Тотенхем хендикеп, Свонси и Лион. Тука се парите.

и јас мислев ништо да не ставам денес, али не бива :D

ПСВ најголема 2 за денес.

Ќе играм едно на псв лацио, генк, и едно систем 5/6 луди коеф, па што сака нека биде.

Кажуј за денес што да не играме, знаеш дека ти си ми малерот ако спомнеш некоја утакмица што јас ја имам изиграно. :D
Успат, кажи и што да играме, и така е тапа денот. :)

Јас денес само ќе тргувам на голови, немам ниту еден тип, единствено Ли На ја изиграв, ама касно е за неа...

--- надополнето: 24 октомври 2013 во 17:09 ---
Локомотив Кубан - Литвус 1 1.35
Радванска - Кербер 1 1.85

Само совет, Радванска е многу лоша идеја денес.

Коефициентите се движат во обратен правец, моментално Кербер е благ фаворит. Последниот пат кога играа, Кербер лесно го доби првиот сет, а се помачи во вториот, но сепак релативно лесно го доби мечот.

и јас мислев ништо да не ставам денес, али не бива :D

ПСВ најголема 2 за денес.

Ќе играм едно на псв лацио, генк, и едно систем 5/6 луди коеф, па што сака нека биде.

Исто и јас :D зараза у пм :icon_lol:

Иначе Валенсиа, Фиорентина, Свонси и Тотенхем Т1 и 2+/3+

Демек, лажам?

Тргувањето и кладењето се различни работи, иако слични. Не можеш да тргуваш на конечен резултат во фудбал, затоа што пазарите се прилично статични.

Кога се кладам, играм исклучиво конечен тип.

;)

Ама гледам и Олимпиакос некако потценет..демек овие Галатасарај многу јака екипа се па што му дале помал коефициент?..кошарка е се можи да се случи..типувам на Олимпиакос-2јка 2.20 коефициент ..

И Звезда мислам дека нема да загуби со повеќе од 10 коша разлика..поклон хендикеп 2-јка е

Овие двете со Валенсија и Лион мислам нема кај да бегаат

Ако нека ги преценуваат Барса во вакви мечеви супер е за дупла шанса играње :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom