Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи не сум богат, а и не играм на преголеми суми, 1.10 поретко ставам на ливче, а и кога ставам у 50% од случаите ми ебава матер, затоа што тоа е непишано правило, ај да дигне добивка и на крај ми дига нешто друго. У задње време решив да не ставам мали коефициенти на тикет, зборам за 1.15, 1.30 за гостинот и слично, само се нервирам џабе. :)

Ако ти успее во 50% од случаевите да промашиш 1.10 коефициент, ти си магионичар.

Кажувај кои ги пишуваш, има lay да играм на Betfair...

:)

Ако ти успее во 50% од случаевите да промашиш 1.10 коефициент, ти си магионичар.

Кажувај кои ги пишуваш, има lay да играм на Betfair...

:)

Иам едно другарче што не се става многу често на форумов иначе он ќе ти потврдеше за ова. Денес Аик т1 2+, од 12 минута 1-0... Али добро, 1.50 беше коефициентот, не 1.10. Инаку имам промашено 1.01 коефициент, Германија-Македонија жени кошарка, и тоа ја ставив само затоа што имав играно утакмица од Супер тип, па не може 3 да се играат на тикет, мора минимум 4. И што е најтрагично нерешено заврши, бар да тепаа нашиве... Поставувам нови стандарди во мувлосаност. :)

Иам едно другарче што не се става многу често на форумов иначе он ќе ти потврдеше за ова. Денес Аик т1 2+, од 12 минута 1-0... Али добро, 1.50 беше коефициентот, не 1.10. Инаку имам промашено 1.01 коефициент, Германија-Македонија жени кошарка, и тоа ја ставив само затоа што имав играно утакмица од Супер тип, па не може 3 да се играат на тикет, мора минимум 4. И што е најтрагично нерешено заврши, бар да тепаа нашиве... Поставувам нови стандарди во мувлосаност. :)

И јас ја играв Германија - Македонија кошарката, само што јас бев добитен, затоа што на интернет се рачунаат и продолженијата. :)

Ајде утре ќе ставам и некој тип, да не ме карате дека само критикувам...

:D

И јас ја играв Германија - Македонија кошарката, само што јас бев добитен, затоа што на интернет се рачунаат и продолженијата. :)

Ајде утре ќе ставам и некој тип, да не ме карате дека само критикувам...

:D

Е ај стави , само уште од тебе немам препишано:).
Можи ке ми се посреќи.

Арсенал-Дортмунд според мене не е за залетување ГГ. Како што слушам повеќе сакаат да ја играат, но според првите два натпревари во оваа група, паметно е да се одбегне. Наполи-БВБ излезе на сила ГГ, а Арсенал-Наполи уште 180мин. да играа немаше да излезе ГГ. За утре да разгледам подобро што има, па ќе додадам некој тип.

Некако не ми се допаѓаат утре натпреварите. Убав тип ми стои Селтик-Ајакс Х2. Селтик и лани беа слаби, а сезонава се уште послаби и ми се чини дека не може да го победат Ајакс па макар и на домаше терен било тоа.

Арсенал-БВБ ако ја играм ќе ја играм кец, ама не ми се верува. Некако не ми доаѓа друг попаметен тип. Челзи минатото коло ептен лесно победи против Стеауа и сега некако ептен голем коеф. има ставено. Не ми се допаѓа нешто во тоа, знаејќи дека поведени од натпреварот во Букурешт сите ќе тргнат на 2ка. Не е за играње според мене ништо натпреварот. Од друга страна ми се чини дека Стеауа е катастрофа тим, па би ја играл Х2 утре против Базел. Марсеј-Наполи ќе биде тежок натпревар, ама оддамна престанав да играм од 0-2. Наполи немаше баш среќа со Рома во петокот, така да тој резултат не треба да биде некој водич. Сепак, имаат неколку повреди во тимот што се доста важни и го прават ризичен натпреварот за 2ка. Настрана и овој натпревар.

Порто-Зенит според мене кец. Заклучот е дека утрешниот ден не е баш за играње, освен нели да се проба нешто на помали пари.

Не сум сигурен дека Барса ке тепа вечер, ретко врзуваат 2 натпревара без победа, ама знаеме лани што се случи.
Милан е како Италија, ти мислиш у амбис пропаѓаат, а они по жица одат.
Ја пишав Х на 2 ливчиња со ниска уплата, па ке видиме.

Селтик-Ајакс, двата тима даваат гол НЕ, има 2.10 коеф...
Очекувам затворена игра и меч кој мислам дека ке заврши од 0-2 гола..

Селтик ги гледав со Хиберниан, слаба реализација, плус и капитенот нема да им игра, мислам дека вреди да се проба типов.

baern minhen 1
porto 1
atletiko madrid 2 za 1000 dobivka 2500

arsenal 1
barcelona 2
mancester city 2 za 1000 dobivka 6500

celzi 2
real madrid 1
mancester junajted 1za 500 dobivka 2900

Нема што да се расправате ќе победи утре Челзи и ќе испадне дека џабе сте се расправале тука :icon_mrgr:

Многу незгоден распоред денес во шампионската лига.

Единствен натпревар кој ќе го одиграм сингл ќе биде Стеауа 1. Не може Базел никако да биде фаворит во Романија. Логиката вели дека ако Базел доби против Челзи, а Челзи лесно ја доби Стеауа, дека Базел треба да добие во Букурешт. Тоа ви е логика која директно води во банкрот.

Од другите, само Ателетико Мадрид за во комбо, Австрија се најслабата екипа оваа година во лигата на прваци. Ќе го врзам со некој тенис.

Барса веројатно ќе добие, Милан се очај, ама коефициентот мизерен, а Барселона и со бод да замине нема да биде некоја катастрофа, плус дербито е викендот.

За оние кои ќе играат на Челзи, само информација дека пазарот сега за сега е доста стабилен. Беше отворена некаде околу 2.50, се лизна набрзина до 2.40, и сега плива коефициентот за 2 од 2.40 до 2.36. Веројатно ќе има дополнителен пад кон крајот на денот.

@Ставрогин, бараш логика во кладење? :D

Иначе, лупајте дур не паднал коефициентот на поклонов...

ps05.jpg

Милан 2-3
Арсенал 3+
Атлетико 2-3
Селтик 0-2
Марсеј 0-2
Шалке 3+
Стеауа 2-3

х50 = 3870

шо ги ебам

Арсенал - 1
Атл.Мадрид - Т2 2+