Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Неуплатените листови колку лесно излегуваат. Преги онака повеќе за забава ги напишав Јунајтед 2ка, Го Ахед Т12+(2-0, 21мин.), Нант(заводија уште во 2ра) и Херенвен ми беше Т2 2+, па нели одложена е. Ај велам штом имам одложена не го играм листот и трите се во одлична позиција. Слава ќе направам вака на почетокот да ми се погодат уплатени натпревари, па макар и не фатил на крајот...

Ама ми е криво коа не уплатам тоа шо мислам , туку решам да го чекам крајот на денот ...

Прв избор за денес ми беше дабл од Цвајта , Карлслуе - Келн ГГ со Дрезден 1 .. Првата 1:1 , втората 2:0 ... 4,23 коеф ...

Следен ми беше синглот на Сити , го меркам 2 дена веќе и на 20 мин пред почеток се решив да не го играм ... 3:1 крај ..

Следно испичкарив и на Крила Совиетов коа видов дека за да дадат гол им дават 1.85 коеф дома .. завршија 2:2 ...

од Швабите ги означив Шалке ко огромен сингл , тргнав да ја упатам , но на шалтерот се премислив и не ја ставив .. 4:1 ..

Баер-Баерн ГГ , Сандерленд дава гол , Монако 1, Киево 0-2 и нормално ја ставам Ескисехир 1x оти Бешикташ беа без Мота и Алмеида .. 0:1 у 70-та ...

Испичкарив и на 3+ сингл кај Јунајтед , 1.85 коеф и испичкарив кај Реал - Барса 1 баскетот , туку само ги врзав на тикет .. Сеа ги чекам уште Интер 1x, Келн 1 хокејот , Хамбург ракометот и Реал баскетот ...

Ти ебам шичката шо сум ...

Lele ovoj Hajduk,bruki,pred 2nedeli na domasen teren,imam Hendikep 1,vodat od 10min 1:0,i taka zavrsi,ncncncnc!!togas za 3800,sega 5000!!!

Леверкузен-Баерн
GG3+

Здравје ми зедоа, Милер промаши ПРАЗЕН гол....
Шанси, шанси, викторија играње пред голот на Леверкузен, и 1-1...

Манчестер им даде 4 гола на Леверкузен, Баерн не можеше 2...:facepalm:

Леверкузен-Баерн
GG3+

Здравје ми зедоа, Милер промаши ПРАЗЕН гол....
Шанси, шанси, викторија играње пред голот на Леверкузен, и 1-1...

Манчестер им даде 4 гола на Леверкузен, Баерн не можеше 2...:facepalm:

Исто и јас овде се изгорев.. а се мислев дали 1х или гг3+.. Па бивало ли бе од 31 минута така да остани резултатот? А тогаш во 2 минути 2 гола...

Ништо од Серија Б тикетов денеска.
Играјте си Рома сингл во живо за 10 евра добивате 29 евра.

IMG_20131005_212023.jpg
ај и јас да се испофалам - лично мое

коме речи,коме порука слати........:facepalm:

Реал значи да се ебите в газ сите до еден, Анчелоти прв!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom