Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Остај ти интер, тенисите ти почнуваат. :D
Ќути... Од понеделник па натака има ептен за играње. А сеа глеам и за утре имало доста, ќе споделам нешто да не речеш после Стефан анонимен, Стефан ваков Стефан онаков. :D

Ќути... Од понеделник па натака има ептен за играње. А сеа глеам и за утре имало доста, ќе споделам нешто да не речеш после Стефан анонимен, Стефан ваков Стефан онаков. :D

Гофан + на гемови, појма немам колку е разликата ама би требало 3 сета.
Симон, Степанек и Чилич да тепаат.

Ова во соработка со Види Фотос, ако не погоди ништо, тргајте го од мод. :D

Гофан + на гемови, појма немам колку е разликата ама би требало 3 сета.
Симон, Степанек и Чилич да тепаат.

Ова во соработка со Види Фотос, ако не погоди ништо, тргајте го од мод. :D
Гофан би требало да излезе, од две дрва два сета на бидува. :D Степанек тепа 100%, Томич и земјена подлога се два различни поими, Чилич пари да ми даваш не го ставам на тикет па колку сака нека е сигурен иако мислам дека ќе тепа утре, а Симон не знам, во очајна форма е Бенето, би требало да го добие. Од мене ти е Кузњецова, ќуќа стај и на неа, а ја најверојатно ќе го играм и Хас али ќе проверам утре пак за секој случај.

Ај за утре кажете 4 типа тенис со 5+ коефициент

Гофан би требало да излезе, од две дрва два сета на бидува. :D Степанек тепа 100%, Томич и земјена подлога се два различни поими, Чилич пари да ми даваш не го ставам на тикет па колку сака нека е сигурен иако мислам дека ќе тепа утре, а Симон не знам, во очајна форма е Бенето, би требало да го добие. Од мене ти е Кузњецова, ќуќа стај и на неа, а ја најверојатно ќе го играм и Хас али ќе проверам утре пак за секој случај.

Ич не му се ни испулив на жените .... за типување. :D Хендикеп Кузњецова или чиста ?

Ич не му се ни испулив на жените .... за типување. :D Хендикеп Кузњецова или чиста ?
Ау не знам колку ќе и дадат хендикеп, ако е 4.5 би требало да влезе лесно, ама со жениве све е могуче. Ако играш на поголем влог стај си ја конечен тип, 1.25 ќе е коефициент во Копачка ваљда и немаш гајле. :D А да, и Ферер е 1 утре против Вавринка. :D
П.с. Потенцијално изненадување: Возниацки-Шведова 2ка, 2.50, според мене и доста реален тип е ова, оваа Возниацки е дрво на земја а Шведова е одличен земјаш.

Ау не знам колку ќе и дадат хендикеп, ако е 4.5 би требало да влезе лесно, ама со жениве све е могуче. Ако играш на поголем влог стај си ја конечен тип, 1.25 ќе е коефициент во Копачка ваљда и немаш гајле. :D А да, и Ферер е 1 утре против Вавринка. :D

Не играм против швицарацот. :D

Ќе ја врзам со други, ваљда таа ќе улета место Чилич.

Копачка работи, сега бев да уплатам.

За 2 утакници не фатив.Болтон1 ја имав и Рома ГГ&3+.И ништо работа Болтон 2-2 Рома 0-1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom