Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќути... Од понеделник па натака има ептен за играње. А сеа глеам и за утре имало доста, ќе споделам нешто да не речеш после Стефан анонимен, Стефан ваков Стефан онаков.Остај ти интер, тенисите ти почнуваат.![]()
Ќути... Од понеделник па натака има ептен за играње. А сеа глеам и за утре имало доста, ќе споделам нешто да не речеш после Стефан анонимен, Стефан ваков Стефан онаков.![]()
Гофан би требало да излезе, од две дрва два сета на бидува.Гофан + на гемови, појма немам колку е разликата ама би требало 3 сета.
Симон, Степанек и Чилич да тепаат.
Ова во соработка со Види Фотос, ако не погоди ништо, тргајте го од мод.![]()
Гофан би требало да излезе, од две дрва два сета на бидува.Степанек тепа 100%, Томич и земјена подлога се два различни поими, Чилич пари да ми даваш не го ставам на тикет па колку сака нека е сигурен иако мислам дека ќе тепа утре, а Симон не знам, во очајна форма е Бенето, би требало да го добие. Од мене ти е Кузњецова, ќуќа стај и на неа, а ја најверојатно ќе го играм и Хас али ќе проверам утре пак за секој случај.
Ау не знам колку ќе и дадат хендикеп, ако е 4.5 би требало да влезе лесно, ама со жениве све е могуче. Ако играш на поголем влог стај си ја конечен тип, 1.25 ќе е коефициент во Копачка ваљда и немаш гајле.Ич не му се ни испулив на жените .... за типување.Хендикеп Кузњецова или чиста ?
Ау не знам колку ќе и дадат хендикеп, ако е 4.5 би требало да влезе лесно, ама со жениве све е могуче. Ако играш на поголем влог стај си ја конечен тип, 1.25 ќе е коефициент во Копачка ваљда и немаш гајле.А да, и Ферер е 1 утре против Вавринка.
![]()
Кој кладилници имат најавено дека работат денес ? (05.05)
Raboti BetCity?