Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Maritimo B - Belenenses mi ja kazha eden prijatel 2 u 1, probajte na sitno :))

Браво Марио,играчиште !!!!!

што е ова во Италија сите 1 излегоа чудно
--- надополнето: 5 мај 2013 во 18:06 ---
што е ова во Италија сите 1 излегоа денеска

Ги чекам Удинезе (1:1 на пол.), Базел и Лион за 3300 ден.

Читав за Брондби - Копенхаген дека соработуваат и дека е можно 1 (4 коеф.) да излезе зашто домаќинот му требаат бодови за опстанок.
Ќе има вртелешка на незе.. :))

П.С. Во колата си имам лого од Копенхаген... 2 со ред вртелешки :D
Последната донесе многу радост насмевки и тапани :D

http://www.rezultati.com/utakmica/MiyCWS3d/#detalji-utakmice

http://www.rezultati.com/utakmica/xWPA7UhB/#detalji-utakmice

:D:D
Red John
Ферер-Вавринка 1
Кузењецова-Женг 1
Квитова-Викмаер 1
Ли-Пашчек 9.5 прв сет (минус)
Ја овие четири ги изиграв од тенисот, заедно со Милан и Њу Јорк кошарката на 500че. :D Обично кога ќе напишам што сум играл не искача али ајде нека седи денес. :D

Од тенисите ги стасав само Симон, другите не, иако некои играја покасно на шалтер ми викаат почнати се, ај разбери се. :D А и арно шо не го стасав Гофан.

Од тенисите ги стасав само Симон, другите не, иако некои играја покасно на шалтер ми викаат почнати се, ај разбери се. :D А и арно шо не го стасав Гофан.
Мене Ферер ми го опна, решив да ги ризикувам него и Њу Јорк баскетот али не ми се исплатеше ризикот. Јебига вчера имав среќа со Колшрајбер денес не. :D Станислас го тресна од земја Ферер, ептен убедливо го исчука. :D

Се надевам ќе продолжи Станислас да победува и во Мадрид во дуелите каде што ќе биде поставен како аутсајдер. :icon_lol:

Добро кој курац бе? фаќам 13 утакмици и на крајо последните "најсигурни" ќе ме заебат ли бе? Мутавите ПСЖ губат 0-1 а ретардираните посерлона 1-1 :(:(:(:facepalm::facepalm::facepalm::mad::mad::mad:

:place::place::place::place::(:(:(:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom