Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шо проблеми имаш со вадење од бет365? Јас имам и од таму и од бвин вадено и никаков проблем сум немал.
абе проблеми и тие пари што ги извадов појче се шекнав, неколку пати му испраќав скенирани лични документи па вака така. После ми стигна писмо дома, па го виде мајка ми па коцкар ова она упм ми се напрај сето.

Бордо е блесава екипа видете само колку нерешени имаат тоа е поке од знак да не се играт овој дуел 1.65 коеф во Бетсити 1,52 :eek: овде одам со Х2 валуето е таму 2,50 на двојна шанса во изедначено првенство како шо е Франција и тимови кои се горе долу исти по квалитет е поклон.
Ете го поклонот на денот а на овие Цирих све по список

абе проблеми и тие пари што ги извадов појче се шекнав, неколку пати му испраќав скенирани лични документи па вака така. После ми стигна писмо дома, па го виде мајка ми па коцкар ова она упм ми се напрај сето.
:pos:
И кај мене ко стигна писмо оти не клавам пари на акаунт прва го виде мајка ми и ме праша зошто стигнало писмо од странство за мене. Фино поштено одговорив: „Ако знајш англиски, прочитај го и ќе видиш ’’ и ништо не ми рече поќе :)

Инаку мене не ми побараја ништо да скенирам туку ми се јавија на мобилен и се разбравме.

Алчност... Лоша работа ....

Пред да излезам имав Ле харв 1 и 2-3 , Гуингамп 2ка и 2-3 и Генк 3+ голови...

Оние 1 и 2-3 ги преправив во 1 т.е 2 и 3+ ......

Можна соработка по мое мислење http://www.flashscore.com/match/tbbDYJcc/#h2h;overall

Celta Vigo - Ath Bilbao X @ 3.40 1x @ 1.40 0-2 @ 1.85
FT 1:1 ;)

Уште да ја одиграв :facepalm: наместо да ја врзам Х со Ст. Етјен како што мислев јас фрлив пари на италијанските Х-еви што ми се видоа посигурни. Има време за нив ќе видиме :)

http://www.rezultati.com/utakmica/6gklR35s/#detalji-utakmice
Утре ова ќе ја пуштам 2ка сингл. Ако работат банките ќе ја пуштам на бет365 (треба да клам пари на картичка оти немет :D ) , ако не само во спорт лајф ја најдов ама 6.50 коеф :confused:

Ако знајте да ја има на друго место со поголем коеф кажете.

Еве ви ако некој успее да уплати , што чисто сумњам. Значи утакмицата е од прв извор од клубот директно , али кој ќе успее да ја уплати алал нека му е. :)

ГОСК Габела - Широки Брег - 1
Коеф: 1.90 - можен е пад на 1.30 до утре. Јас ја уплатив на 1.9.
Босанска премиер лига

Тие што играат на нет можеби ќе ја начекат некаде , јас ја уплатив во Норвешка преку едно другарче , тука никаде не ми прифаќаа уплата од 1000 евра.
На бет 365 ја нема, на друго незнам дали може да се најде. Ако некој ја најдете кај нас дај кажете на кое место ќе може да се уплати да ја пробам на 1000че :)

Ми се исплатеше двочасовното мозгање денес :)
Обично не ги мислам толку ама денес си гледав и статистика и барав состави и табели и све.
Со години не сум имал поуспешен петок.

Ми се исплатеше двочасовното мозгање денес :)
Обично не ги мислам толку ама денес си гледав и статистика и барав состави и табели и све.
Со години не сум имал поуспешен петок.
дај и утре седни помисли ги тро и кажи 2 најсигурни. Јас и три сати да ги мислам во последно време се че се најди некоја да ме заеби.
П.С со здравје да си ги трошиш парината и да се множат, мн кеф ми е ко че видам да му земи некој на кладилниците некој денар

На бет 365 ја нема, на друго незнам дали може да се најде. Ако некој ја најдете кај нас дај кажете на кое место ќе може да се уплати да ја пробам на 1000че :)

Ја нема скоро никаде , ја гледав Босанската лига на нет , и гледам во билтенот , 1 утакмица помалце. Секојпат така прават спортлајф кога има некоја сигурна местенка. Единствено во Бет сити ја најдов , али блокирана , за на крајот да ми ја уплатат во странство дури и тоа на 1.85 , а беше 2.05.

Металург - Вардар 2(-3,5) 1,85 Овие ги треснаа еднаш сега уш еднаш нека ги треснат
КПР - Арсенал 2(-1АХ) 1,67 Мора да тепаат и вањда не ке тепаат со 1 разлика

Елгин - Стирлинг 4+ (потенцијална 7+) им треба гол разлика и да се надеваат дека Ренџерс ке победи против Бервик + видете им мегусебни годинава сите над 4+

http://www.rezultati.com/utakmica/6gklR35s/#detalji-utakmice
Утре ова ќе ја пуштам 2ка сингл. Ако работат банките ќе ја пуштам на бет365 (треба да клам пари на картичка оти немет :D ) , ако не само во спорт лајф ја најдов ама 6.50 коеф :confused:

Ако знајте да ја има на друго место со поголем коеф кажете.
Чудно оваа за 2 VOLFSBURG Am дома има 10-3-0 а VIKTORIA HAMB. на гости има 0-2-10

DORTMUND S BAERN M. гг 1,50
MAN^ESTER JUN. S ^ELZI гг 1,55
KPR S ARSENAL 2 1,45
FIORENTINA S ROMA гг 1,50
VALENSIJA S OSASUNA 1. 1,45

сто мислите за овие би излегле вака?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom