Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јанко Типсаревиќ...да ти ебам се по список,како можеше бе да изгубиш кретену ниеден ццц

Lens-Tours-2-X
SV Grödig-SC A.Lustenau 1-1

Не, само предлози/типови се.
--- надополнето: 3 мај 2013 во 19:36 ---
Hertha од 3-0 3-2 нема да ме чуди да биди и 3-3 некни така ме заеба една од 3-0 3-3.
--- надополнето: 3 мај 2013 во 19:42 ---
Kiel губи 1-2 :facepalm: ама мислам ке ја местат 2-1

Еве ви ако некој успее да уплати , што чисто сумњам. Значи утакмицата е од прв извор од клубот директно , али кој ќе успее да ја уплати алал нека му е. :)

ГОСК Габела - Широки Брег - 1
Коеф: 1.90 - можен е пад на 1.30 до утре. Јас ја уплатив на 1.9.
Босанска премиер лига

Тие што играат на нет можеби ќе ја начекат некаде , јас ја уплатив во Норвешка преку едно другарче , тука никаде не ми прифаќаа уплата од 1000 евра.

Еве ви ако некој успее да уплати , што чисто сумњам. Значи утакмицата е од прв извор од клубот директно , али кој ќе успее да ја уплати алал нека му е. :)

ГОСК Габела - Широки Брег - 1
Коеф: 1.90 - можен е пад на 1.30 до утре. Јас ја уплатив на 1.9.
Босанска премиер лига

Тие што играат на нет можеби ќе ја начекат некаде , јас ја уплатив во Норвешка преку едно другарче , тука никаде не ми прифаќаа уплата од 1000 евра.
Браво бе.

ќе прајме муабет вечер кога лузерите ќе му ја дупнат тапата на "шампионите"
Па може и да им ја дупнат ама никогаш тие нема да станат шампиони,има голема разлика тука !

За вечер
Бостон 1
Клиперси 2
не за друго имаат сочни коефиценти:D.

Која е најдобра страна на интернет за играње моментално и каде даваат добар бонус.
Јас играв на бет 365 ама ги поебав парите, а и многу компликации правеа за вадење. Од која имате вадено?

Која е најдобра страна на интернет за играње моментално и каде даваат добар бонус.
Јас играв на бет 365 ама ги поебав парите, а и многу компликации правеа за вадење. Од која имате вадено?
Шо проблеми имаш со вадење од бет365? Јас имам и од таму и од бвин вадено и никаков проблем сум немал.

Генерално нема бонуси за корисници од Македонија или ако има на некои ретки страници како на mybet мислам беше не ме држи за збор треба да ја превртиш уплатата+бонусот 18 пати на коефициент над 1.5 или 2.0. Нешто на што сигурно тешко дека ти се губи време.

Ја имаше некој Волендам, ко мене 2ка?
Аирлија нека им е, исто и на нас.
Они титула, ние пари.
Бар да не ни е мака, нели?
Ајт поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom