Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам зошто ми се избришало мислењето, ама поентата ми беше исплатливо е да се проба на ситно на толку голем коефициент затоа и се вика value bet :) сепак останува да видиме

Пс. приметуваш ли како мк кладилниците немаат муда да ставаат толку високи коефициенти за 2ка или x2 на вакви дуели? :LOL:

Во право е Кртола . BetCity даваат најдобар коефициент за аутсајдерите. Во текот на денот има многу натпревари што домаќините имаат по 1,2 коеф , а аутсајдерите 10+ .

Ако мислиш дека е Value bet тогаш пробај се на сите :D

Киево - Каљари X @ 2.20
Парма - Аталанта X @ 2.00 sportlife

Цел свет ги уплаќа овие X како што беше Аталанта - Болоња минатата недела, плус гледам во спортлајф блокирани се прелазите, на друго место би можеле да ги играте X-X. На нет веќе паднати се под 2.00 на повеќе места.

Не знам дали ќе испаднат и се сомневам дека двете ќе испаднат во истовреме, но нека служи мојов пост за потсетување за тоа ако некој сака да ги игра да го стори тоа сега оти сигурно коефициентите ќе продолжат да паѓаат.

Што мислите за Црвена Ѕвезда?

Киево - Каљари X @ 2.20
Парма - Аталанта X @ 2.00 sportlife

Цел свет ги уплаќа овие X како што беше Аталанта - Болоња минатата недела, плус гледам во спортлајф блокирани се прелазите, на друго место би можеле да ги играте X-X. На нет веќе паднати се под 2.00 на повеќе места.

Не знам дали ќе испаднат и се сомневам дека двете ќе испаднат во истовреме, но нека служи мојов пост за потсетување за тоа ако некој сака да ги игра да го стори тоа сега оти сигурно коефициентите ќе продолжат да паѓаат.
Кај може овие Х-Х да се уплатат ако може воопшто некаде.

Basel - Chelsea prelaz 2 vo 1 eh
--- надополнето: 2 мај 2013 во 22:25 ---
PARTIZAN - RADNICKI 1 (1,20)
JAGODINA - CRVENA ZVEZDA 2 (1,50)
CELZI - BAZEL 3+ (1,65)

СТО МИСЛИТЕ ЗА ОВИЕ МЕНЕ ЗА ДЕНЕСКА ОВИЕ МИ СЕ НАЈМНОГУ СИГУРНИ
ех да си пишев овие прво што ги помислив сега ќе си добиев а ја е препрајв целзи 1-1

Каков идиот сум тоа е чудо...

2013-05-02_2311.png

Си планирав прво само Челзи и Бенфика да ги ставам ама ѓаволот ме натера да се изглупирам и да бркам 3 од 4 :(
--- надополнето: 2 мај 2013 во 23:38 ---
Вие што сте по кошаркиве, што мислите за Чикаго вечер?
3:2 водство, домашен терен и одличен коефициент ако не победат сега мајсторката им е на гости.

Читам имаат повреди двата тима

Jas gi svrzav gostite so Smyczek tenisot..Mi pravat merak posebno Denver a za Brooklyn ne sum bas ubeden,odam poveke kontra Chicago koi cela godina igraat vo nekompleten sostav a pobeduvale,no sega imam nekoe cuvstvo deka bas vo najvazniot duel ke izgubat..

Топче , не се залетувај никако на Чикаго. Господ не може да се справи со НБА, не па ние. Сношти со 90% сигурност сите очекуваа ЊЈ и ОКС да ги решат сериите со по 4-1, ама тапа - изгубија и двете дома (а имаа по 1.2-1.3 коеф.). Силите меѓу Чикаго и Бруклин се ептен изедначени и затоа им се толку блиску коефициентите, а во НБА домашен терен не значи скоро ништо, секој - секого - може секаде да тепа.

Ако си решен да ги играш, на мал влог само - мој совет.

Ајде ако можи некој да дај мислење за Сен Тен Тјен утре?..дали ќе биди 1 според вас и зошто нема да биди?..

Чист минус е вечер Чикаго - Нетс. Даваа што даваа кошеви последните 2 натпревари . Вечер ќе се удри на одбрана , влогот е преголем и ќе се чувствува притисокот од важноста на мечот . 183.5 граница .

Каков идиот сум тоа е чудо...

2013-05-02_2311.png

Си планирав прво само Челзи и Бенфика да ги ставам ама ѓаволот ме натера да се изглупирам и да бркам 3 од 4 :(
--- надополнето: 2 мај 2013 во 23:38 ---
Вие што сте по кошаркиве, што мислите за Чикаго вечер?
3:2 водство, домашен терен и одличен коефициент ако не победат сега мајсторката им е на гости.

Читам имаат повреди двата тима

115 евра ти избегаа , за 0,8 уплата....

Топче , не се залетувај никако на Чикаго. Господ не може да се справи со НБА, не па ние. Сношти со 90% сигурност сите очекуваа ЊЈ и ОКС да ги решат сериите со по 4-1, ама тапа - изгубија и двете дома (а имаа по 1.2-1.3 коеф.). Силите меѓу Чикаго и Бруклин се ептен изедначени и затоа им се толку блиску коефициентите, а во НБА домашен терен не значи скоро ништо, секој - секого - може секаде да тепа.

Ако си решен да ги играш, на мал влог само - мој совет.

Да да после мало читање по нетов се одлучив за 2ка, врзана со другиот НБА натпревар овер.

Ајде ако можи некој да дај мислење за Сен Тен Тјен утре?..дали ќе биди 1 според вас и зошто нема да биди?..
Не мора да биде затоа што местото во ЛЕ на Ст.Етјен им е осигурано преку францускиот лига куп кај што победија со Рен. Е сега подобро е да се 4ти оти така играат плеј-оф за пласман во ЛЕ групи, а ако одат преку купот мислам треба да играат од 3то квалификационо коло (што е еден чекор поназад), ама сепак би требало да се порелаксирани по таа победа. Бордо има најмногу нерешени во Франција исто така (дури 15), ако тоа ти значи нешто :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom