Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не мора да биде затоа што местото во ЛЕ на Ст.Етјен им е осигурано преку францускиот лига куп кај што победија со Рен. Е сега подобро е да се 4ти оти така играат плеј-оф за пласман во ЛЕ групи, а ако одат преку купот мислам треба да играат од 3то квалификационо коло (што е еден чекор поназад), ама сепак би требало да се порелаксирани по таа победа. Бордо има најмногу нерешени во Франција исто така (дури 15), ако тоа ти значи нешто :)

Како што гледам Сен тен тјен се борат за 3 место(ЛШ) што во моментов се наоѓа Лион со 50 бодови а овие имаат 48

Како што гледам Сен тен тјен се борат за 3 место(ЛШ) што во моментов се наоѓа Лион со 50 бодови а овие имаат 48
Да секако дека поголем предизвик е место во ЛШ, ама поентата ми е дека ако киксираат и го изгубат 4тото место, сепак играат во ЛЕ и поради тоа не се под огромен притисок.

Бордо е блесава екипа видете само колку нерешени имаат тоа е поке од знак да не се играт овој дуел 1.65 коеф во Бетсити 1,52 :eek: овде одам со Х2 валуето е таму 2,50 на двојна шанса во изедначено првенство како шо е Франција и тимови кои се горе долу исти по квалитет е поклон.

ГГ ви е најпаметно да ја играте.

Селта 1
Локомотива 1
Цирих гг
Бостон 1
Оклахома 2
Шведска 1

Кога имале среќа? Или тоа што Бес го затвори Мело последната е среќа? Или тоа што Смит е влезен во некој тежок филм, па изјавува дека не знае кој е Џејсон Тери, со што го мотивира овој да даде по 15/16 коша последниве две утакмици? Или тоа што беа уверени во себе дека победуваат последната утакмица, па сите доаѓаат во црни одела пред утакмица демек на погреб оделе :facepalm:
Факт е дека во Бостон играат шампиони, во Њу Јорк лузери. Сите до еден се лузери освен Чендлер.

Па не викам јас дека Бостон сигурно победува. Моментално имаат психолошка предност пред Њу Јорк, домашен терен, помотивирани се. Што демек мене не ми е јасно дека може Ентони сам да го добие натпреварот за Њу Јорк?

Денес последно коло Холандија 2.
images

^^ Оба тиму дају гол & 4+ ете тоа мисли:))))

Дали работат денеска кладилнициве и до колку?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom