Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
:pos::pos: Од што сме очајни дојде време на темава да се праи муабет за кладење на победникот не Евровизија. :pos::pos:
А бе не се заебавај мене колку ми беше криво што во нашиве кладилници (т.е. тие што ми се во близина) не можеше да се типуваат оскарите :@

А бе не се заебавај мене колку ми беше криво што во нашиве кладилници (т.е. тие што ми се во близина) не можеше да се типуваат оскарите :mad:
Од мака се заебавам, мене знаеш колку ми беше криво што не можев да типувам дека во Центар ќе има трет круг... :mad::mad:

со оглед дека вчера двете кошарки што ги пишав тука ги промашив можи да се пробаме пак..

Чикаго-Мајами H1 7,5 1.90
Брајтон-Кристал Палас-2 4 и кусуро:D
Честито пласман на Брајтон во финалето од плеј офот. :D:D

Таа овцата у кладилница на едно од ливчињата ми ја пишала Розенборг 1, а ја овен па не видов. Абе, сал едно ливче да излезе пак ќе бидам задоволен, а ради овцата сите 5 не бива :)

Нишикори 21.5 минус го врзав со уште неколку фудбали па да видиме

Чекам уште Естудијантес вечер 1 и Т1 2+ за 3400 денари. Ги фатив Заглебие - Горник ГГ, Хелсингборг - 1, Алесунд - 1 и Т1 2+, Теплице - 1, Розенборг - 2. Ајде сега некој нека предложи нешто побрзо за да одам да ја штитам Естудијантес.

Јас викам на точен резултат 1:0 да ставам 200 и на нерешено 500. Ајде предложете нешто.

Russia receives 12 points from Ukraine @ 1.55 10/10 :D

Стварно има вака да се кладиш или заебанција ти е?

Едит:Сеа видов на бет сити.
Иначе да речеме може да се кладам да речеме ова со Русија-Украина да играм и плус да кажеме Русија,Данска,Украина се во топ 4?

Нишикори 21.5 минус
(y)

го врзав со уште неколку фудбали па да видиме

Mm32ney.png

две комбинации се играни, едната е со Варезе Т1 2+ промашена, другата со Варезе ГГ погодена и Виторул не влезе на таа комбинација за 29 коефициент :place:

Слабо се мести, пола од натпреварите, во 80% од времето, беа заклучени за обложување...

64339029.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom