Тенисџии за утре некои сто посто сигурни утакмици? Не е битен коефициентот![]()
Степанек
Нишикори
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тенисџии за утре некои сто посто сигурни утакмици? Не е битен коефициентот![]()
Се мислам за утре Монако + 21.5 , Степанек 1Тенисџии за утре некои сто посто сигурни утакмици? Не е битен коефициентот
По можност да почнуваат после 12 пошто до 12 нема додаток излезено![]()
Makarova 2:0 i Seppi.Тенисџии за утре некои сто посто сигурни утакмици? Не е битен коефициентот
Кузњецова и Јанович кецови.Тенисџии за утре некои сто посто сигурни утакмици? Не е битен коефициентот
Ја мислам посигурно е Есма дава гол.Еден добар тип за утре или четврток незнам кога се точно
Црна Гора се пласира во финале 2,45 во Бетсити имаат добра песна можеби најдобра од балканциве а и доста позитивни реакции
Еден добар тип за утре или четврток незнам кога се точно
Црна Гора се пласира во финале 2,45 во Бетсити имаат добра песна можеби најдобра од балканциве а и доста позитивни реакции
И тоа гол со петаЈа мислам посигурно е Есма дава гол.
русите имаат многу добра песна ама и се зависи од сценски настап за победник ке му ја мислам петокМакедонија да НЕ се пласира во финале 1,14 на bet365
пс. мој предлог Данска да победи на јуровижн @ 2,25 bet365 т.е. стави пари - земи пари. Ако не победи Данска „си го сечам“![]()
Од што сме очајни дојде време на темава да се праи муабет за кладење на победникот не Евровизија.
![]()
барем таму не местат дотолку (или можеби да)..дојде време да ти е страв Реал Сосиедат со Гранада 1 1.45 да ја пишиш бидејќи парите се страшно навлезени во фудбалот..пичку матер ко не се вративме пред 10-15 години и со ќеф да си ги пишиш овие фиксој како Сосиедат денес...вака шо муабет![]()
барем таму не местат дотолку (или можеби да)..дојде време да ти е страв Реал Сосиедат со Гранада 1 1.45 да ја пишиш бидејќи парите се страшно навлезени во фудбалот..пичку матер ко не се вративме пред 10-15 години и со ќеф да си ги пишиш овие фиксој како Сосиедат денес...вака шо муабет![]()
Ја па мислев си пишал некои типови, кажи некои, да знам да ги играм обратно.![]()