- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.973
- Поени од реакции
- 9.597
Oбично следам такви типови од мене не играм пошо неам појма од одредени спортови али во тие спортови лежат парите од она што сум го видел тие типстери имаат најголем профит Крикет,голф и амерички фудбал уствари пари има сегде треба само пратење вистински луѓе конкретно вчера имав тип кој е добитен (топ боулер а неам појма шо е)''то го глеам чак и крикет сум глеал а појма неам шо се дешават на утакмицава'' - Брат кој гавол те натера да го спомнеш овоа,таман ја забрави таа случка со ми се деси пред година дена ти сега ме потсети со оваа изјавапред година време нокеска седам дома и нема шо да правам викам ај ке ставам 20е на бет365 и ке играм нешто ливебет и тоа само 1/4 овер/ундер тимски на НБА и така со 20е за па од прилика саат време игра ги направи 180е.Гледам на саато некаде 4:30 а сите НБА мечеви завршија (а играм ги само тие мечеви кај со има ливестрим) и викам чекај да видам нешто друго со има ливестрим па да си легнам и гледам останало само една утакмица и тоа ''некој'' си спорт НЕТБАЛЛ викам ај ке ставам еден тип ке погледам и си легнувам,ставам први тип прво полувреме хендикеп на екипата шо е огромен фаворит и водат многу промашувам ставам уште еден и тај пагам и веке ме фака нервоза и од нервоза играм до крај и ги чурам сите 180e а нити ги знам правилата нити знам каков спорт е тоа,нешто измегу кошарка,ракомет и фудбал 3во1 кош без табла,има петерец како у ракомето а има и оффсиде како у фудбало.Него беше ми збото тоа е тоа коцкарското шо го имаме ние било шо да има ама да се игра нешто без разлика дали ги знаеш правилата или не ЈБГ ЗАВИСНОТ нема излез од овоа
![]()
Шо би рекле оние од Дневњак али буквално
Фудбал е за аматере, зна се де је права лова
Кец на Пардубице,Марцин Гортат више скокова