Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
''то го глеам чак и крикет сум глеал а појма неам шо се дешават на утакмицава'' - Брат кој гавол те натера да го спомнеш овоа,таман ја забрави таа случка со ми се деси пред година дена ти сега ме потсети со оваа изјава :) пред година време нокеска седам дома и нема шо да правам викам ај ке ставам 20е на бет365 и ке играм нешто ливебет и тоа само 1/4 овер/ундер тимски на НБА и така со 20е за па од прилика саат време игра ги направи 180е.Гледам на саато некаде 4:30 а сите НБА мечеви завршија (а играм ги само тие мечеви кај со има ливестрим) и викам чекај да видам нешто друго со има ливестрим па да си легнам и гледам останало само една утакмица и тоа ''некој'' си спорт НЕТБАЛЛ викам ај ке ставам еден тип ке погледам и си легнувам,ставам први тип прво полувреме хендикеп на екипата шо е огромен фаворит и водат многу промашувам ставам уште еден и тај пагам и веке ме фака нервоза и од нервоза играм до крај и ги чурам сите 180e а нити ги знам правилата нити знам каков спорт е тоа,нешто измегу кошарка,ракомет и фудбал 3во1 кош без табла,има петерец како у ракомето а има и оффсиде како у фудбало.Него беше ми збото тоа е тоа коцкарското шо го имаме ние било шо да има ама да се игра нешто без разлика дали ги знаеш правилата или не ЈБГ ЗАВИСНОТ нема излез од овоа :)
Oбично следам такви типови од мене не играм пошо неам појма од одредени спортови али во тие спортови лежат парите од она што сум го видел тие типстери имаат најголем профит Крикет,голф и амерички фудбал уствари пари има сегде треба само пратење вистински луѓе конкретно вчера имав тип кој е добитен (топ боулер а неам појма шо е)
Шо би рекле оние од Дневњак али буквално
Фудбал е за аматере, зна се де је права лова
Кец на Пардубице,Марцин Гортат више скокова

''то го глеам чак и крикет сум глеал а појма неам шо се дешават на утакмицава'' - Брат кој гавол те натера да го спомнеш овоа,таман ја забрави таа случка со ми се деси пред година дена ти сега ме потсети со оваа изјава :) пред година време нокеска седам дома и нема шо да правам викам ај ке ставам 20е на бет365 и ке играм нешто ливебет и тоа само 1/4 овер/ундер тимски на НБА и така со 20е за па од прилика саат време игра ги направи 180е.Гледам на саато некаде 4:30 а сите НБА мечеви завршија (а играм ги само тие мечеви кај со има ливестрим) и викам чекај да видам нешто друго со има ливестрим па да си легнам и гледам останало само една утакмица и тоа ''некој'' си спорт НЕТБАЛЛ викам ај ке ставам еден тип ке погледам и си легнувам,ставам први тип прво полувреме хендикеп на екипата шо е огромен фаворит и водат многу промашувам ставам уште еден и тај пагам и веке ме фака нервоза и од нервоза играм до крај и ги чурам сите 180e а нити ги знам правилата нити знам каков спорт е тоа,нешто измегу кошарка,ракомет и фудбал 3во1 кош без табла,има петерец како у ракомето а има и оффсиде како у фудбало.Него беше ми збото тоа е тоа коцкарското шо го имаме ние било шо да има ама да се игра нешто без разлика дали ги знаеш правилата или не ЈБГ ЗАВИСНОТ нема излез од овоа :)
Брат јас искрено мислам дека тебе ти имет некој трева во сокчето турено. :icon_mrgr: Или гледај намали со тоа дрогите. :vozbud:
п.с Несрејча шо завршиле НБА-та. Минимум до 1000ка че си стигнел. Писс. ;)

Последно уредено:
John Wall (illness) will be a game-time decision for Saturday's matchup with the Cavs.

Wall missed Wednesday's game due to the birth of his first child. However, he did travel with the team to Cleveland but did not participate in shootaround this morning. He remained back at the hotel because he was under the weather. Saturday's game tips off at 7:30 pm EST, so we will have to wait until later this evening for an update on Wall's status. If he is unable to play, Tomas Satoransky and Austin Rivers will see extended minutes.

Da go tovarime Beal[DOUBLEPOST=1544293709][/DOUBLEPOST]26.5 :kafence:[DOUBLEPOST=1544295773][/DOUBLEPOST]Na 0:3 4.50koef za 2ka ... greshka na bet365 ja pustiv na 300€ e Ama void ke bide 100%
20181208_200015.png

Последно уредено:
не планирав денес да играм али вака
Ритен - Милано 1-1 и6.5+ 2.30 колку да не сум без ич низалкиве шо ги играм не ги рачунам
:pivo2:

John Wall (illness) will be a game-time decision for Saturday's matchup with the Cavs.

Wall missed Wednesday's game due to the birth of his first child. However, he did travel with the team to Cleveland but did not participate in shootaround this morning. He remained back at the hotel because he was under the weather. Saturday's game tips off at 7:30 pm EST, so we will have to wait until later this evening for an update on Wall's status. If he is unable to play, Tomas Satoransky and Austin Rivers will see extended minutes.

Da go tovarime Beal[DOUBLEPOST=1544293709][/DOUBLEPOST]26.5 :kafence:[DOUBLEPOST=1544295773][/DOUBLEPOST]Na 0:3 4.50koef za 2ka ... greshka na bet365 ja pustiv na 300€ e Ama void ke bide 100%
Прегледај го приврзокот 200822
следен гол ти е тоа или остаток..

Акп заврши 3-3 нормално ке ти го важат бетот

Verojatno :facepalm:[DOUBLEPOST=1544297831][/DOUBLEPOST]Harden i Beal over
drug nekoj predlog nba ??[DOUBLEPOST=1544298509][/DOUBLEPOST]btw od denes nov sistem vo germanskata bundesliga (kosarka) Video pregled za sudiite kako vo evroliga i nba[DOUBLEPOST=1544298947][/DOUBLEPOST]Screenshot_6.png

Последно уредено:
Дури на 8ми играт ама ваков коеф мора да се проба на ситно Челзи-Сити-1@5 коеф.
Дерби е реално коефцентот треба да е 2-3 за Челзи. Хазард ке биде спремен,Сити се појаки ама има предност Челзи домашен терен и без повреди.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
2-0
Ама кој баксуз е вујко ми тикет за 20 денари со добивка 330 к го изгубил дали има некоја шанса со утакмиците и времето на уплата да го исплатат во моцарт уплатено. Ама во нивните правила најдов дека не исплакат за изгубен тикет. Ако го имат некој исплатено од моцарт со изгубен тикет нека пише...
1d96a0d619012ad1638375cc2ed5db80.jpg

Stratosa krv ti ebam plemeto da ti go ebam, idi u kosovo letaj golubi picka ti mater

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom