Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Португалија над 5.5 поени во спортлајф е 1.70 не гледам како не би победиле со мароко и иран..Плус ја имате шведска на 3.5 гола во групна фаза 1.60 е за минус..
Мароко не е воопшто наивна репрезентација, не летај.

Португалија над 5.5 поени во спортлајф е 1.70 не гледам како не би победиле со мароко и иран..Плус ја имате шведска на 3.5 гола во групна фаза 1.60 е за минус..
Maroko moze da izigra nereseno ili da gi skine...

Во моцарт не дааваат да се врзуваат репрезентациите за пласман (гр фаза и понатаму 1/4 финале) само сингл можело, истото е и за најдобри стрелци на репрезентациите.

Дали и во другиве кладилници е така или може да се врзуваат некаде?

Тотал голови на замени -17.5 во групна фаза ако успеат овие од клупа да дадат 18 гола алал да им е

Кај го има ова?[DOUBLEPOST=1528806489][/DOUBLEPOST]
Max number of offsides in one match 12.5 Минус 1.90

Ова е можда најголемиот зицер, искрено 13 офсајди на некој меч ми се премногу и не верувам дека ќе се деси.

Koпачка?[DOUBLEPOST=1528806642][/DOUBLEPOST]
Засега

23.5 Голови со глава групна фаза минус 4/10

/QUOTE]

Каде?

Последно уредено:
Eve edno moe mislenje vo prvo kolo za edna utakmica...ako se igra vo Rusija prvenstvoto oni voopsto ne se dobri kako reprezentzacija i mislam deka moze da zavrsi so Saudiska Arabija nereseno, samo zatoa sto se nikakvi ne deka ovi se nesto.

Ne zaboravaj :) :) :) Nema cisti pari. :D
image.jpg

Тој Бразил со овај е небо и земја

Во Сл тикетот ми носи 64илјади а во моцарт 107..тешка грешка напраев и не би смеел истава во иднина . Тикетот смее да се сторнира во рок од 60мин :S

Тој Бразил со овај е небо и земја
А од кога важи правилото дека најдобрата екипа на небо и земја секогаш победува?
Ја разбирам дека можеби има валуе у тоа Бразил да стаса до 1/4 ама не треба да се оди алл ин зашто секогаш има ризик колку и да е мал.

А од кога важи правилото дека најдобрата екипа на небо и земја секогаш победува?
Ја разбирам дека можеби има валуе у тоа Бразил да стаса до 1/4 ама не треба да се оди алл ин зашто секогаш има ризик колку и да е мал.

А дали отидов АЛЛ ИН?[DOUBLEPOST=1528812575][/DOUBLEPOST]
А од кога важи правилото дека најдобрата екипа на небо и земја
? Мислам дека не ја свати поентата на мојот пост али океј

А дали отидов АЛЛ ИН?[DOUBLEPOST=1528812575][/DOUBLEPOST]
? Мислам дека не ја свати поентата на мојот пост али океј
Ок е не мислев дирекно на тебе ама глеам многу луѓе се залетаа ептен во овие проб бетс што забораваат дека нема фрее мани. :)

Полска над 3.5 во групна фаза (y)

A shto vikate za utnati penali 2.5 minus ? Za grupna faza. Mislam deka i ova mozhe da se izigra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom