Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Толку ли се боси овие Саудиска Арабија да не префрлат над 2 гола во група? Ги изиграв на еден бос тикет за 150 пробно, утре ќе комбинирам со новиот билтен.

Аргентина - 5.5+
Бразил - 6.5+
Мексико - 3.5+
Англија - 5.5+
Шпанија - 5.5+
Колумбија - 4.5+
Саудиска Арабија - 1.5+
Франција - 5.5+

За 150 носи 16.800 после даноци. Малце веројатно, киксав мислам кај Англија и Колумбија али јбг, онака беше набрзина без многу мислење.
Премногу голови бараш тоа е проблемот. Малку веројатно дека сите ќе префрлат.

@Stefan-kobe
Уплатен ти е тикетот? Да не не може да се врзи Бразил прв во група и да го типуваш дека ќе победи на утакмиците.
Уплатен е, може све ова да се врзе. Пак ќе кажам, пишува во билтенот што може а што не може да се сврзе. :D Не моеш на пример корнери во групна фаза со корнери на цело првенство.

ЈАс не сфаќам зошто Бразил има 1.45 со Швајцарија, за мене ова е поклон на столетието, каква црна Швајцарија има да ги разнесат и да ги одучат од фудбал. Пре ќе кикснат мртвине Французи со Австралија него Бразил со овие шпоновиве натурализирани.

Сакам да ставам тешки пари на Бразил топ 8,Германија-Шведска ГГ и Аргентина-Исланд 2+
4,15 коефициент прават во евротип.Некако ептен сигурни ми делуваат.

Сакам да ставам тешки пари на Бразил топ 8,Германија-Шведска ГГ и Аргентина-Исланд 2+
4,15 коефициент прават во евротип.Некако ептен сигурни ми делуваат.
Не е баш многу веројатно дека Шведска ќе даде гол против Германија.

@Stefan-kobe Ме интересира дали може на еден тикет да комбинираш повеќе типови поврзани за еден играч. На пример, дали можам на еден тикет да уплатам дека Меси ќе даде повеќе голови од Кејн, повеќе голови од Гризман и повеќе голови од Кристијано?
Пошо не сретнав дека не може.[DOUBLEPOST=1528767710][/DOUBLEPOST]IMG_20180612_031915.jpg

Последно уредено:
Би требало да не може.
Пошто по таа логика би собрал преголем коефициент за еден ист тип.

Видов убави квоти за на пр. првиот од групата да има 6,5+ бодови.. Рецимо Бразил, Шпанија, Белгија.. тие групи милијарда % првиот ќе има 6,5+ ... Ова го има во Евротип..[DOUBLEPOST=1528783243][/DOUBLEPOST]
Ova sto igrate so golovi samo za vo grupna faza e?
Во спортлајф имаш само во група... Во златна копачка ти е за цело првенство...

Мали коефициенти ама ми изгледаат доста сигурни, заедно прават 4.6 може на поголема уплата тука

Победник во група
Франција 1.3 (Данска, Перу и Австралија)
Бразил 1.27 (Србија, Швајцарија, Коста Рика)
Германија 1.35 (Мексико, Шведска и Јужна Кореја)

Топ8
Бразил 1.4
Шпанија 1.5

На поситна уплата ќе се проба и ова

1 & 2 во група
Бразил - Србија 3
Шпанија - Португалија 2
Франција - Данска 2.2

А лото ливче овие погоре +
Германија - Мексико 2.75
Аргентина - Хрватска 2.3
Сенегал - Полска 12

И 2ро лото ливче стрелци
Хрватска - Крамарич 5
Исланд - Сигурдсон 4
Бразил - Нејмар 2.15
Србија - Митрович 2.75
Сенегал - Сако 10

Не е баш многу веројатно дека Шведска ќе даде гол против Германија.

@Stefan-kobe Ме интересира дали може на еден тикет да комбинираш повеќе типови поврзани за еден играч. На пример, дали можам на еден тикет да уплатам дека Меси ќе даде повеќе голови од Кејн, повеќе голови од Гризман и повеќе голови од Кристијано?
Пошо не сретнав дека не може.[DOUBLEPOST=1528767710][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 192098
Не може.
14 страна во билтен сврти доле десно во аголот имаш правила.

Бразил да стигни 1/4 финале убедливо најдобар пик ми е. Отидов малку повеќе од дозволеното со уплатата ама чисти пари се.

Сега гледам истиот прв тикет што го пишав погоре во Спортлајф 4.6 коеф додека во Моцарт прави 6

Бразил да стигни 1/4 финале убедливо најдобар пик ми е. Отидов малку повеќе од дозволеното со уплатата ама чисти пари се.
Ne zaboravaj :) :) :) Nema cisti pari. :D
image.jpg

А може да се десе кикс на Бразил или Германија во групите па да налетат едни на други уште во осминафинале?Оти мислам дека тие групи вкрстуваат во осминафинале?Поарна опција е на голови во групи него ли пласман во 1/8

Ептен се умрени СЛ,по 100ти пат се пишува ова на темава.

Португалија над 5.5 поени во спортлајф е 1.70 не гледам како не би победиле со мароко и иран..Плус ја имате шведска на 3.5 гола во групна фаза 1.60 е за минус..

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom