Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
И србите имаат јак голман освен то разликата во квалитетот не е толку голема можда коа го отворија коефициентот на 1,8 се играше сеа е и ризик на 1,6 и како шо кажа срека имаат огромна
Од мене оние Ајакс младиве дркачи дупла и 4+ квота 4 not bad

Индепендиенте - Олимпиа Асунсион се игра вечер во 23:00 а коефициентот е драстично паднат на победа на домаќините . Начекав инфо на еден српски сајт дека гостите ќе играле со играчи што добивале помала минутажа до сега па и ги најдов на твитер официјално повиканите играчи за вечер . Им ја нема цела одбрана т.е не игра никој од одбраната од прв состав после не им игра Роке Санта Круз (уште играл овај мислев се пензионира) им фалат 4ца од среден ред што значи скоро цел прв состав.
Screenshot_4.png

Тотенхем у23-Ливерпул у23 за двојка беше 1.66 префрлија 4 играчи Ливерпул од прв тим за вечер да играт со овие и одма коефициентот на 1.23 падна

Odam da uplatam vo sportlife vo 13:30 i mi vika sistemot bil padnat ne moze da se uplaka nikade veke 20 min. Veke se brzav za na rabota od 14:00 .pocnuvam a uspat nikade druga kladilnica. Si vikam vo umot lele ako vlezi livceto ke ja zapalam sportlife sose luge vnatre upm spizden. Gi igrav 5 utakmici 1-2 I & 1-2 II pol za dobivka 20.000. Ete sega gledam 2 si krcnale, tretata e na pat i bi cekal uste 2...

Tretata e Ironi 0:1 na poluvreme i uste arau i cluj.

#prayforlose

Futsal Srbija - Kazahstan 2 okolu 1,6 koef e vo drasticen pad ama bi moralo ova da e poklon, Kazahstan vlozuvaat mn vo futsal, imaat brazilci vo timot i najkompleten golman vo svetot, koj celo vreme igra kako golman-igrac, srbite se prosek ekipa imaja sreka dosta Italija gi demolira ama se spasija, so Slovenija srekno isto se protnaja, ke se branat 40 min i ke cekaat na kontri pa bi treblao lesno Kazahstan so 5 igraci vo napad da gi probijat daleku se pokvalitetni

Uz Cska i Zvezda dobar triple e ova
3-1 futsalot, kosarkite po 20 raz, utre nov tiket za pretplatnicite :pijani:

Odam da uplatam vo sportlife vo 13:30 i mi vika sistemot bil padnat ne moze da se uplaka nikade veke 20 min. Veke se brzav za na rabota od 14:00 .pocnuvam a uspat nikade druga kladilnica. Si vikam vo umot lele ako vlezi livceto ke ja zapalam sportlife sose luge vnatre upm spizden. Gi igrav 5 utakmici 1-2 I & 1-2 II pol za dobivka 20.000. Ete sega gledam 2 si krcnale, tretata e na pat i bi cekal uste 2...

#prayforlose

THANK YOU GOD !!!

#prayforlose
И јас че си почнам да играм вака, по едно ливче во викенд.
3 натпревари * 200денари = 4000. Таман.

Индепендиенте - Олимпиа Асунсион се игра вечер во 23:00 а коефициентот е драстично паднат на победа на домаќините . Начекав инфо на еден српски сајт дека гостите ќе играле со играчи што добивале помала минутажа до сега па и ги најдов на твитер официјално повиканите играчи за вечер . Им ја нема цела одбрана т.е не игра никој од одбраната од прв состав после не им игра Роке Санта Круз (уште играл овај мислев се пензионира) им фалат 4ца од среден ред што значи скоро цел прв состав.
Прегледај го приврзокот 185179

Не ми се уплаќаше денес ич уште од вчера ја имав пикирано ова сега веќе нема вредност.

Тотенхем у23-Ливерпул у23 за двојка беше 1.66 префрлија 4 играчи Ливерпул од прв тим за вечер да играт со овие и одма коефициентот на 1.23 падна
Screenshot_6.png
Добро што не си ја изиграл нормално на вакви утакмици се дешавет срања ... btw и овие имале Кејн :D

Прегледај го приврзокот 185192
Добро што не си ја изиграл нормално на вакви утакмици се дешавет срања ... btw и овие имале Кејн :D

Ко видов дека го намалиле ептен коефициентот ја избегнав не вредеше да ја играм.
Лалана се изнервира изгледа шо го префрлија во Б тимот и црвен картон доби :P

Вака сега на повеќето им пишав во порака доколку има заинтересирани кој сеуште немаат отворено акаунт на 1xbet да се регистрираат преку линкот на нашиот партнерски програм
http://refpa.top/L?tag=d_56181m_97c_&site=56181&ad=97
И притоа при регистрацијата во полето за промо код да го запишат кодот 1x_6985 и еднаш месечно ќе имате бесплатни ваучери од 5 и 10 евра.
Ова важи само за новите регистрации
Регистрации може да се извршат и со еден клик со телефонски број

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom