По животот ти се кладам и тебе и на сите тука што мислите дека нема да биди 1,за мене 1 за вас X2.....Арсенал се најголеми пички и редовно на дерби си губат,немаат мадиња да изиграат воопшто.Икс како врата.
Уплати ја!Икс како врата.
Имаш милион кладилници, клади си се со нив, ако ти дозволат живот да ставиш тогаш слободно.По животот ти се кладам и тебе и на сите тука што мислите дека нема да биди 1,за мене 1 за вас X2.....Арсенал се најголеми пички и редовно на дерби си губат,немаат мадиња да изиграат воопшто.
Шегобиец.Имаш милион кладилници, клади си се со нив, ако ти дозволат живот да ставиш тогаш слободно.
Не знам дали ти кажале ама субјективното кладење никогаш никому не му се исплатело.Шегобиец.
Сто пати имам кажано и ќе се повторам, Џони, ти немаш врска.[DOUBLEPOST=1505659011][/DOUBLEPOST]П.С. Дај 2-3 факти, за очајниов резултат.По животот ти се кладам и тебе и на сите тука што мислите дека нема да биди 1,за мене 1 за вас X2.....Арсенал се најголеми пички и редовно на дерби си губат,немаат мадиња да изиграат воопшто.
Икс како врата.
Се сложувам,врска немамСто пати имам кажано и ќе се повторам, Џони, ти немаш врска.[DOUBLEPOST=1505659011][/DOUBLEPOST]П.С. Дај 2-3 факти, за очајниов резултат.