Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Новокузњецк - Нижнекамск 2и5+ 4.00
(Добра квота,новиот тренер на гостиве сака брз хокеј да игра шо мојт да се видит по рез во ноември не се СКА овие ама треба да излезат )
giphy.gif
[DOUBLEPOST=1479826192][/DOUBLEPOST]
А само обичен тип 2ка или 5+ што е подобро да се изигра според тебе ?
Бркајте на НИжнекамск овер Назаров е тренер што игра напагачки хокеј

Последно уредено:
Ама со тек на време ќе ја намалуваат квотата за 5+ ако продужат вака Нижнекамск...

Овие денови треба да ми стигни мастеркард картичкава, само на скрилл кога си правиш акаунт ти дава gambling и non-gambling (така нешто беше одамна имав правено) па не ми текнува првото или второто бидејќи нели во Македонија не е дозволено, пак нека ставаат данок.

Sve da im ebam na ovie kretenive od vardar posebno na marsenic idiotot za poslesniot poteg gi imav 3 singlovi da tepaat so 3 i 4 razlika i uste eden da dadat nad 31.5 gola .. Da ne vidat titula poveke im ebam mestacite gol ne dadoja posledni 3 minuti.

Sent from my thor using Tapatalk

Какви поклони беа Нижни(Торпедо) 1.65 и Њујорк Ренџерс сношти 2.90. Али џабе кога паѓам на Колумбус идиотите :tapp:

Schroeder 14.5+
Porzingis 19.5+
Kanter 11.5+
Westbrook 31.5+
Uplata 500den ..nekako WestBeast mi e nesiguren ..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Порзингис ќе е минус. Цела таа утакмица ќе оди во минус. :)
Извини.

NHL синглови за денес од мене:

St.Louis-Boston 5- 1.75
Carolina-Toronto 5.5 + 1.98
Ottawa-Montreal Canadiens 2 1.8

За денес предлог од англиските лиги за 2+ прво:

Dover-Woking
Sheffield-Bury (јас овие 2 ги уплатив)

дополнително:
Chester-Southport
Kiderminster-Gloucester

NHL синглови за денес од мене:

St.Louis-Boston 5- 1.75
Carolina-Toronto 5.5 + 1.98
Ottawa-Montreal Canadiens 2 1.8
Немој вака по амерички со гостинот прв ќе ги збуниш луѓево :D Инаку ја ставив Монтреал - Отава кец на 1.9

Леле тотенхем мамицата еј!! :@ :@ :@[DOUBLEPOST=1479849771][/DOUBLEPOST]Леле еден шут цела утакмица имаат дали е могуче волку лузери да се?!?! Значи Арсенал сме ги заебавале...па овие се македончишта во менталитетот за нив.... и сега ќе се посерат во ваква група нема ни нокаут фаза да имаат...очај..

Последно уредено:
Kolku se glupi Copenhagen i Porto(1-3gola)eden eban gol da ne dadat ..znaci bilo koj ..gi cekam za 2000den ..zaedno so Lyon 2 i Monaco 1-3 gola .
Kajgana Magijo [emoji4][emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom