Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Па добро можно ли е да сум толку малер, овие СКА имаат 100 победи по ред 100 5+ 6+ 7+ 8+ и јас еднаш ја напишав и изгубија 1-2......само на таа паѓам

Порзингис 20.5+
Главен играч, има добар меч ап против Морис кој не е познат како дефанзивец, има слобода и повеќе шутеви дури и од Мело.
Гибсон 11.5-
Гостува Чкаго на Јута, очекувано е да има малку поени, поготово во рекетот каде што царуваат Гоберт и Фејворс. Последна опција во нападот е Гибсон, а очекувам и да влезе во проблем со лични.
Харден 30.5+
Се враќа Беверли, се враќа и Харден на својата вистинската позиција, после слабата партија вчера очекувам да се испука денес во револверашкава пресметка со Лилард.
Мекколум 21.5+
Се знае што се очекува од одбраната на Хјустон, сирење се, и директен чувар му е Харден..

Браво Лацко браво легендо, неможе да земе поен на сервис на Беретини, Беретини еј, некојси италијански мочко 729 место на АТП, со вкупно 10 одиграни меча во кариерата, абе ајде не ме јеби бе, НЕ МЕ ЈЕБИ

Толку малери сте ја испишале сакате добитен тип да е :pos: Не им лежат Автомобилист нив (не дека мислев ке кикснат нормално ама ни дека 5-6 ке им згнетат мада на 1-2 мислев пак ке влезат) плус видов дека со ЦСКА играат викендов и денес ги избегнав на долг рок играјте ги ке си ги вратите загубиве само поделете се не играјте сите во еден ден дури на вакви доминантни тимој во црни серии ке ги фтерате оптегнав на Вардар 2и+ квота 4,95 :love: и непогрешив уствари погрешив што не уплатив колку шо мислев туку помалку

Така Бамберг така, неможете дома Звезда да ги тепате, денес Баскониа у гости тепајте ги

ПИЧКА ВИ МАТЕР

Така Бамберг така, неможете дома Звезда да ги тепате, денес Баскониа у гости тепајте ги

ПИЧКА ВИ МАТЕР
+1
Реков не играм Евролига повеќе,откако Швабите го сркнаа од Звезда и по неполни 2 дена кога видов дека пак играат овие вошкарите ЗА ИНАЕТ ГИ ПИШАВ,да видам дали се толкави ѓубриња за неполни 48 часа да го тепаат во гости тимот кој го растури еден Фенер со 500 разлика,шо го тепа Реал во гости.
Е сеа ИНАЕТ и кладење не одат во кладење,затоа на 2 чивчиња ќе си паднам,за 40 евра.
А во последен момент ги допишав,за инает:pos:
Е па ќе цицам ко сум лудак,ај тие шо си играат мајтап ама ние сме ненормални шо играме Евролига,ненормално непредвидливо натпреварување.
А друга страна шо се шо шутнаа овие лугушите влезе,47 коша на полувреме во НБА не даваат.
Јебига,не е кладилница за секого,посебно не за мене.:D
П.С.
Единствено чаре сеа е да намалат некако па да ја штитам,барем трошки да излезат.

Ги чекам Бамберг т2 83.5 + види ги не можат ни слободни да погодат во второво полувреме .. едино нерешено и продолжетоци ме вадат како што тргнала работава.[DOUBLEPOST=1479417588][/DOUBLEPOST]Оф леле мамицата мамина да ви ебам бе кретени едни 47 во 1/2 27 во второ пизда ви матер ќорава !

Последно уредено:
Мoјo клaдиoничaрски инсект вели декa мoжеби вечервa еден меч oд НБА ќе ди вo екстрa тaјм. Пa вреди дa се прoбa нештo нa ситнo.

+1
Реков не играм Евролига повеќе,откако Швабите го сркнаа од Звезда и по неполни 2 дена кога видов дека пак играат овие вошкарите ЗА ИНАЕТ ГИ ПИШАВ,да видам дали се толкави ѓубриња за неполни 48 часа да го тепаат во гости тимот кој го растури еден Фенер со 500 разлика,шо го тепа Реал во гости.
Е сеа ИНАЕТ и кладење не одат во кладење,затоа на 2 чивчиња ќе си паднам,за 40 евра.
А во последен момент ги допишав,за инает:pos:
Е па ќе цицам ко сум лудак,ај тие шо си играат мајтап ама ние сме ненормални шо играме Евролига,ненормално непредвидливо натпреварување.
А друга страна шо се шо шутнаа овие лугушите влезе,47 коша на полувреме во НБА не даваат.
Јебига,не е кладилница за секого,посебно не за мене.:D
П.С.
Единствено чаре сеа е да намалат некако па да ја штитам,барем трошки да излезат.
Имало "спортска правда",сепак

Мoјo клaдиoничaрски инсект вели декa мoжеби вечервa еден меч oд НБА ќе ди вo екстрa тaјм. Пa вреди дa се прoбa нештo нa ситнo.
Хјустон и портланд имаат нерешени последните меѓусебни[DOUBLEPOST=1479420668][/DOUBLEPOST]Напиша џони и страната се смени :pos:

NHL вечер
Ванкувер - Аризона 1
Минесота - Бостон х2
Лос Анџелес - Едмонтон -1
Бафало - Тампа Беј 2
Следиш НХЛ или од тепка ги пишуваш овие?
Која ти е најсигурна од овие 4 утакмици?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom