Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Идеме Стекспертиза на дело да видиме што ќе направи денес:
Адамс 10.5-

Против сите добри дефанзивни центри Адамс не ја пребаци границата. Драмонд е еден од најснажните центри и би требало да иде андер Адамс.

Маркус Морис 15.5+

Овде одам статистички, му лежи ОКС како екипа, башка има солидна минутажа, околу 35 минути во просек и зима доволно шутеви.

Кармело 23.5+

Далас банда без команда, Њу Јок не знаат кај тераат, мора Мело да презема одговорност. И статистички добро стои против Далас, би требало да иде на 30-ка денес.

Мојот човек Ембид 15.5+

Страшен е сезонава ликов, одмараше прошлата текма, а Хјустон освен Капела нема асален играч под кошевите. Мада, кој кур и Капела и све, Ембид е животиња, а највеќе од се што ми се свиѓа кај него е што има мека рака, или што би рекол Ацика Књазев раче памуче.

Епа пријатели повелете и наполнете се со ЛОВА. :цицки:

Barnes
Carmelo
Teague
I se mislam dal Embiid il Kawhai ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Se najmilo da im ibam na Zlatna ..nek crknat klosarite,tolku retardirani da postanele toa cudo ejj..na 1000den treba verifikacija 5min i toa na site +2 poena granica ..
Embiid 17.5
Teague 15.5
Barnes 21.5
Ova ne vredi,bolje trojcata - ..il da se ceka ponudata od Sportlife ..

Последно уредено:
Barnes
Carmelo
Teague
I se mislam dal Embiid il Kawhai ?

Se najmilo da im ibam na Zlatna ..nek crknat klosarite,tolku retardirani da postanele toa cudo ejj..na 1000den treba verifikacija 5min i toa na site +2 poena granica ..
Embiid 17.5
Teague 15.5
Barnes 21.5
Ova ne vredi,bolje trojcata - ..il da se ceka ponudata od Sportlife ..

Најпедерска работа она Златна копачка, све дигна за по 2 поени
Па друже нареден пат не ставај толку на едно ливче
Разложи ги тие 1000 денари влог на 2-3 ливчиња со по 300-400 денари влог, за да не ти ги верификуваат
Зашто вака сега ни ги дигнаа границите и кур ќе пишеме сега

toa ne e nisto so krevanjeto +2 poeni. Se ima sluceno nekogas koef za + da e 1.4 a za minus 1.85 :tapp:
Ajde da go padnat na 1.4 vo red i da svatam nekako(iako profesionalno bi bilo da kacat poeni ama 1.85 koef.) ama zosto ne krevaat za minus koef be tuku go ostavaat istiot?? Te kradat bez kontrola, pa ako si glupav igraj slobodno.
1.4 so 1.85 koef, pa dodaj na toa i 10% danok, za merak.

toa ne e nisto so krevanjeto +2 poeni. Se ima sluceno nekogas koef za + da e 1.4 a za minus 1.85 :tapp:
Ajde da go padnat na 1.4 vo red i da svatam nekako(iako profesionalno bi bilo da kacat poeni ama 1.85 koef.) ama zosto ne krevaat za minus koef be tuku go ostavaat istiot?? Te kradat bez kontrola, pa ako si glupav igraj slobodno.
1.4 so 1.85 koef, pa dodaj na toa i 10% danok, za merak.

Па нема да играш и готово,
Прееска планирав да ги пишам Teague i Embiid плус
ама коа видов дека се дигнати границите, не им пишам кој ги ебе

Кога излегуваат границите за играчите во СЛ, во 19 часот ли беше?

Кога излегуваат границите за играчите во СЛ, во 19 часот ли беше?

U 7 saat,ako mozis,napraj screenshot,klaj go tuka ..ke sklopime nesto ..
Iako sega bi gi igral
Westbrook 32.5-
Davis 32.5-
Bogdanovic 15.5-
BrookLopez 20.5-
Whiteside 18.5-
C.Paul 19.5-
Al maxx 4 para ..

Мемфис-Јута
e395c011450d4adfad3e23f67a560a73.png

Не е поклон ова? Разбирам дека двете екипи се дефанзивни, ама 40 поени по четвртина?

Па не е превид де, сметам дека има валуе квотата на оваа граница, а сега ќе појаснам и зошто. Мемфис важи години наназад за една од подобрите дефанзивни екипи, ама оваа година не се баш најсјајни на тоа поле. Примаат по скоро 100 поени во просек, што значи околу 25 по четвртина. Тони Ален, нивниот најдобар дефанзивец е повреден, а ударното дуо на центарските позиции некако килаво игра, секако за Зибо и Гасол зборам. Зибо нарочито, он игра баш послабо од порано.

Јута од друга страна е право освежување сезонава и играат одлична кошарка. Дефанзивно се коска, а офанзивно се солидни, така да сметам дека би можеле двете екипи да ја префрлаат границата од 39.5 во секоја четвртина. Сепак ова е НБА, се игра по 12 минути и има изгледни шанси да влезе типов. Ако не влезе да сме живи и здрави. :D

Уплатени Ентони, Барнс и оној Морис + сите за 100ка.

Ајмо момци мејк ми рич :цицки:

Тиг е + денес најверојатно нема да игра Џорц повторно така да мора овој да повлече .
Вучевич 13.5 + смешна граница годинава сите што играа против Тарнер ја префрлија границата .. чим Робин Лопез ја префрли тогаш 14 поена за Вучко треба да се смешка .
Окафор 14.5 - денес се враќа на клупа и би требало да нема повеќе од 20 минути за игра .
Џинобили 10.5- човеков контењер не може да погоди годините го стигаат и само ако се деси БО на мечов до полувреме може да добие поголема минутажа и повеќе шутеви .

Мемфис-Јута
e395c011450d4adfad3e23f67a560a73.png

Не е поклон ова? Разбирам дека двете екипи се дефанзивни, ама 40 поени по четвртина?
На бетмаратон го има истиот тип, но со кош повеќе 40.5 со 1.9 коеф.
Планирам да ја одиграм сингл и на таа граница, се надевам не сум до толку малер да паднат под 41 :)

Тиг е плус ако не игра Џорџ, уште не се знае..
Јас Вучевиќ го играм минус 13.5, од 10 пати оваа сезона само 3 има префрлено, последна само 19 мин играше..
Ако не игра Новицки мислам дека нема поголем плус од Барнс, сите го имаме :D
Брук мислам нема да префрли 20,5 против Грифин, можно е клиперси да ги одуваат па да не игра четврта..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom