16 има кемба би требало да влезе плус тесна утакмица е можно е и продолженија да има ...More mamata na Kemba [emoji35][emoji35]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
16 има кемба би требало да влезе плус тесна утакмица е можно е и продолженија да има ...More mamata na Kemba [emoji35][emoji35]
Sent from my iPhone using Tapatalk
16 има кемба би требало да влезе плус тесна утакмица е можно е и продолженија да има ...
Не ни играше последнава.Ирвинг без шут во 4/4![]()
da te zamolam da vidis kolku e bil hendikepot na clivlend vo mozart ne mi otvara na meneИрвинг без шут во 4/4![]()
7.5da te zamolam da vidis kolku e bil hendikepot na clivlend vo mozart ne mi otvara na mene
Добри се само би го ставил Барнс место Ембид пошто е можен БО уште во прво.Идеме Стекспертиза на дело да видиме што ќе направи денес:
Адамс 10.5-
Против сите добри дефанзивни центри Адамс не ја пребаци границата. Драмонд е еден од најснажните центри и би требало да иде андер Адамс.
Маркус Морис 15.5+
Овде одам статистички, му лежи ОКС како екипа, башка има солидна минутажа, околу 35 минути во просек и зима доволно шутеви.
Кармело 23.5+
Далас банда без команда, Њу Јок не знаат кај тераат, мора Мело да презема одговорност. И статистички добро стои против Далас, би требало да иде на 30-ка денес.
Мојот човек Ембид 15.5+
Страшен е сезонава ликов, одмараше прошлата текма, а Хјустон освен Капела нема асален играч под кошевите. Мада, кој кур и Капела и све, Ембид е животиња, а највеќе од се што ми се свиѓа кај него е што има мека рака, или што би рекол Ацика Књазев раче памуче.
Епа пријатели повелете и наполнете се со ЛОВА.![]()