Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Русија, Полска, Норвешка, Србија, Франција и Германија за влакно. Ракомет веќе никогаш нема да пишам, НИКОГАШШШШШШШШШ. Едно време убаво се отргнав од тој глуп и смрдлив спорт, што кур ми текна денес пак да играм не ми е јасно. Белгија им дава 36 голови на Франција, ајде важи дека е регуларно ова, само во некој паралелен универзум, не во овој.

Сега јас гледам дека Белгија изиграла 37-38 со Франција, а и Црногорциве 15 разлика изгубија од Шведска денеска нерешено со Русија :чда:

Ете ги зицерите 2/4 испаднаа
Норвешка на 1.05, Босна на 1.5 и Унгарциве на 1.35 за малце ќе заебеа..

Шо да испаднат,се посраа од местење..најдобро ќе беше да се изигра само Чешка -1 бидејќи нашите се најголеми лузери

Значи реков и пак ќе речам. резулативе денешни МОРА да бидат под истрага, мора да се истражува дали и каде се уплатени високи суми на вакви нелогични настани, посебно затоа што имаше 3 икса (Словенија, Црна Гора + Косово од другиот циклус), Русија имаа цела минута за напад, па и тајм аути и врагови и џабе не дадоја победоносен гол, Словенија губеше 1 разлика, на 10 секунди до крај изедначија од пенал.

А овој Базел воопшто му праќаат инспекции таму? Не е ни чудно шо Швајцарија е јака земја , тешки превари се сите таму ебате криминалците.
Лозана дава гол за 0-1 во 42ра минута , Базел израмнува во 90та 1-1 и во 91ва заводува 2-1. Ако местете барем правете го како професионалци бе ебате криминалците ебати. Ова се дешава во Швајцарија најмалце 5-6 пати годишно од Базел и Јанг Бојс.

А овој Базел воопшто му праќаат инспекции таму? Не е ни чудно шо Швајцарија е јака земја , тешки превари се сите таму ебате криминалците.
Лозана дава гол за 0-1 во 42ра минута , Базел израмнува во 90та 1-1 и во 91ва заводува 2-1. Ако местете барем правете го како професионалци бе ебате криминалците ебати. Ова се дешава во Швајцарија најмалце 5-6 пати годишно од Базел и Јанг Бојс.
Зошто да местат како професионалци кога коефициентот да ја врти Базел во живо на 0-1 во 90та знаеш колкав е?
Ги боли кур,кога никој не ги чепка,и ја би местел :D

Јас не знам како тоа за секоја утакмица викате местена била. Точно е дека се мести ама не толку колку што вие викате. Најмногу местење има во Тенис.
Ракометот да е наместен не верувам ете Словенија губела -1 10секунди до крај, и од пенал израмниле. Ако беше местена на време ќе го имаа средено резултатот а не во последни секунди да стават гол.
Фудбал, исто местат диви лиги, има и многу нестабилни и луди тимови кој од што незнаат кај тераат изгледа како да местат. Нема шанса една Германија и Франција да местат утакмица во Ракомет ало.

Јас не знам како тоа за секоја утакмица викате местена била. Точно е дека се мести ама не толку колку што вие викате. Најмногу местење има во Тенис.
Ракометот да е наместен не верувам ете Словенија губела -1 10секунди до крај, и од пенал израмниле. Ако беше местена на време ќе го имаа средено резултатот а не во последни секунди да стават гол.
Фудбал, исто местат диви лиги, има и многу нестабилни и луди тимови кој од што незнаат кај тераат изгледа како да местат. Нема шанса една Германија и Франција да местат утакмица во Ракомет ало.
http://en.rfi.fr/sports/20150711-french-handball-player-found-guilty-match-fixing
Aj оди легниси сега, ало.

На линков пишува за утакмица во француската лига од 2012. Ние сега зборуваме за репрезентациите од завчера. Франција и Германија како репрезентации нема шанса да местат утакмици, ама ти ако викаш дека е така, така нека е.

Па сигурно не очекуваше да ти пишува за утакмицата од вчера дека била местeна. Муабетот ми беше да видиш дека се мести во ракометот и тоа на велико. Па безброј утакмици (што Х им одговарал на двете) се завршени со Х, колку и да е тешко Х да се наштелова во ракомет. Ама ајде, Франција и Германија нема шанса да местат оти ИЛЗ Велики така вели. Оди во играчница жити очи и бројте со Сунгѓерот до 100 000 и не умарај во темава, и така појма немаш.

Па сигурно не очекуваше да ти пишува за утакмицата од вчера дека била местeна. Муабетот ми беше да видиш дека се мести во ракометот и тоа на велико. Па безброј утакмици (што Х им одговарал на двете) се завршени со Х, колку и да е тешко Х да се наштелова во ракомет. Ама ајде, Франција и Германија нема шанса да местат оти ИЛЗ Велики така вели. Оди во играчница жити очи и бројте со Сунгѓерот до 100 000 и не умарај во темава, и така појма немаш.

Нема шо да се дискутира со тебе појке. Глуп си.

Само паметни како тебе можат да бројат до 100 000 на кајгана :D
On topic,
Dancevic - Kavcic 1 (1.90)
Зашто 1? Не се разбирам многу во тенисот и ја ставив обратно на илјадарка. Значи да го фрлам уште од сега ливчето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom