Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Интер 1 во живо е 2.20, дуплирајте се :cool:

Интер 1 во живо е 2.20, дуплирајте се :cool:
Демек ќе ги пушти Кандрева Икарди второ ? .. не ја гледам.. но според шанси статистика личи на 50-50 .... шознам..ако влезат овие второ веднаш....

Пффф ....Џабе Балотели у Ница коа не можат половина да пројдат ...ја па глуп ги сврзуем Брага и Ница Т1 ....и пошо најглуп нели, ги пишав и Ница, Салзбург и Саутемптон ГГ .... деген

Вечер НФЛ
Билс-Џетс 2ка или минус поени.
Се очекува тврда утакмица со малку поени зашто играат две добри одбрани. Џетс веројатно го имаат најталентираниот тим деценијава оваа година, се очекува да влезат во Плејоф. Билс ќе бидат најверојатно без главниот ресивер Воткинс или ако игра ќе биде лимитиран. Може да се проба и тим1 минус поени.

Демек ќе ги пушти Кандрева Икарди второ ? .. не ја гледам.. но според шанси статистика личи на 50-50 .... шознам..ако влезат овие второ веднаш....
Беше, ама поради глупиот и непотрбен фаул на Нагатомо (по кој од слободен дадоа гол) и реакцијата на најлошиот голман во Серија А.

Еве за петок/сабота шо ќе склопам.

Каен - ПСЖ - 2
Лестер - Барнли - 1
Сити - Боурнемут - 1
Хајдук - Славен Б - 1
Атлетико - Спортинг - 1

Околу 7 коеф носи.

Никогаш, никогаш, до крајот на светот, нема долгорочно да бидете во плус со вакви тикети.

Апсолутно никогаш. Претурање од шупливо во празно, и долгорочен минус. Само нервозата и псуењето ќе ви останат.

Никогаш, никогаш, до крајот на светот, нема долгорочно да бидете во плус со вакви тикети.

Апсолутно никогаш. Претурање од шупливо во празно, и долгорочен минус. Само нервозата и псуењето ќе ви останат.
A pcujat ja igrale mancester,ni da s informiras ni nisto,bar u denesno vreme ima GOOGLE,se kazuva ama toa e
Pu mancester da crknete!!!

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

A pcujat ja igrale mancester,ni da s informiras ni nisto,bar u denesno vreme ima GOOGLE,se kazuva ama toa e
Pu mancester da crknete!!!

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
А шо демек Фејнорд,Манчестер Сити се па Јунајтед да неможе да ги тепа?Со фул состав утд играше,кој руни ли фалеше?Нигде шо го нема?Погба,Ибра,Марсијал,Де Геа,цела одбрана освен Блинд и Валенсија?Средината Ерера и Шнајдерлин(ете им шанса да се докажат),Мата,Рашфорд.Ти се молам не објаснувај дека Мурињо не сакал да тепа и гугл тоа мене ќе ми го каже :)

Вака на прва како што гледам квоти за викендов..

Ватфорд - Јунајтед 2ка 1.5
Интер - Јуве 2ка 1.95
Каен - ПСЖ 2ка 1.5

ми фаќаат најмногу око.

Јунајтед и ПСЖ би требало да не дозволат лоша серија па да идат со сите сили, а екипи ко Ватфорд и Каен се екипи што може да се победат. Едино чудно ми е што немаа огромен одмор ПСЖ од ЛШ до утакмицава ама сепак..
Интер денеска како што видовме, а и во претходниве пар кола очај се. Мислам дека психички се паднати Интер и после поразов денеска така да...шо знам. Јуве би требало да победи ова. Башка последната победа на Интер над Јуве во лигата беше пред 4 години така да и тоа ќе им биде дополнителен товар..

Па искрено јас играм за да платам некоја сметка по дома , не за да станам милионер. За мене едно 1300-1400 евра годишен профит во кладилница е супер , лани бев профит нешто ситно над 1300 евра чисти пари.

Јас веќе втор месец како играм само сингл, малце демотивира малата банка (уплата 20е по тип) ама барем се зголемува банката оти не ги чепкам тие пари..

Убаво е вака кога си водиш и статистика на блогабет за да знаеш како ти оди со типови во живо, профит по лиги итн - го препорачувам сајтот на тие што планираат да почнат со сингл.

1.png

Вака на прва како што гледам квоти за викендов..

Ватфорд - Јунајтед 2ка 1.5
Интер - Јуве 2ка 1.95
Каен - ПСЖ 2ка 1.5

ми фаќаат најмногу око.

Јунајтед и ПСЖ би требало да не дозволат лоша серија па да идат со сите сили, а екипи ко Ватфорд и Каен се екипи што може да се победат. Едино чудно ми е што немаа огромен одмор ПСЖ од ЛШ до утакмицава ама сепак..
Интер денеска како што видовме, а и во претходниве пар кола очај се. Мислам дека психички се паднати Интер и после поразов денеска така да...шо знам. Јуве би требало да победи ова. Башка последната победа на Интер над Јуве во лигата беше пред 4 години така да и тоа ќе им биде дополнителен товар..

Ватфорд се зафркнат тим а и Јунајтед не е во многу добра форма, не е за играње таа според мене. Плус додај го тоа дека имаа +5 дена да се одморат и спремат за натпреваров

Последно уредено од модератор:
Јас веќе втор месец како играм само сингл, малце демотивира малата банка (уплата 20е по тип) ама барем се зголемува банката оти не ги чепкам тие пари..

Убаво е вака кога си водиш и статистика на блогабет за да знаеш како ти оди со типови во живо, профит по лиги итн - го препорачувам сајтот на тие што планираат да почнат со сингл

Прегледај го приврзокот 156325
1-2 сингла играш дневно како што гледам.. јас имам проблем викенд, или еве ЛШ,ЛЕ кога има.. голема понуда, и обично ми фаќа око повеќе утакмици.. години и години се борам со самоконтрола, дисциплина.. една од потешките работи за мене во животот ми е ова...сум задржал контрола/дисциплина месец,два.. но неможам константо да издржам и одам со поголеми уплати кад тад, им завидувам на луѓе кој се држат до концептот, флат стејкс, лека полека... незнам како да го победам ова, милион години искуство и џабе.... еднаш на бет365 побарав на чат, да ми го укинат лајв бетингот од софтверот :LOL: бидејќи добар дел од профитот ми одеше таму у пичку матер ... и ден денес така најмногу губам.. преку тоа мочано лајв бетинг.....

1-2 сингла играш дневно како што гледам.. јас имам проблем викенд, или еве ЛШ,ЛЕ кога има.. голема понуда, и обично ми фаќа око повеќе утакмици.. години и години се борам со самоконтрола, дисциплина.. една од потешките работи за мене во животот ми е ова...сум задржал контрола/дисциплина месец,два.. но неможам константо да издржам и одам со поголеми уплати кад тад, им завидувам на луѓе кој се држат до концептот, флат стејкс, лека полека... незнам како да го победам ова, милион години искуство и џабе.... еднаш на бет365 побарав на чат, да ми го укинат лајв бетингот од софтверот :LOL: бидејќи добар дел од профитот ми одеше таму у пичку матер ... и ден денес така најмногу губам.. преку тоа мочано лајв бетинг.....

Обично гледам да не бидат повеќе од 3-4 утакмици, денеска на пример ја имав Фенербахче 2ка на 2 и Олимпијакос 2+0 на 1.75 после ја уплатив и Фиорентина 2+0 на 2.1 и во минус сум -5е денеска ама ништо страшно. Предходно ја имав Лестер 2+0 на 1.75 и Босна со хендикеп на 1.9, во Вторникот Бешикташ ГГ на 2 и Наполи 2+0 на 1.74 така да солидно беше..

И јас во живо сум доста послаб и поучен од искуството ги намалив на минимум сега таквите типови, само 8 од вкупно 58 во овие 2 месеци ми се такви и во минис сум околу 26-27 евра во живо :)

[quote="Goldie, post: 7840655, member: 77854"
Ватфорд се зафркнат тим а и Јунајтед не е во многу добра форма, не е за играње таа според мене. Плус додај го тоа дека имаа +5 дена да се одморат и спремат за натпреваров[/quote]
Ќе тепа Јунајтед. Доста им беше на Вотфорд пресвртот против Вест Хем. Ништо не играат од почеток на сезона со џиги Мацари. Ќе бидам изненаден ако не влези 2ка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom