Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Демек ќе ги пушти Кандрева Икарди второ ? .. не ја гледам.. но според шанси статистика личи на 50-50 .... шознам..ако влезат овие второ веднаш....Интер 1 во живо е 2.20, дуплирајте се![]()
Беше, ама поради глупиот и непотрбен фаул на Нагатомо (по кој од слободен дадоа гол) и реакцијата на најлошиот голман во Серија А.Демек ќе ги пушти Кандрева Икарди второ ? .. не ја гледам.. но според шанси статистика личи на 50-50 .... шознам..ако влезат овие второ веднаш....
A pcujat ja igrale mancester,ni da s informiras ni nisto,bar u denesno vreme ima GOOGLE,se kazuva ama toa eНикогаш, никогаш, до крајот на светот, нема долгорочно да бидете во плус со вакви тикети.
Апсолутно никогаш. Претурање од шупливо во празно, и долгорочен минус. Само нервозата и псуењето ќе ви останат.
А шо демек Фејнорд,Манчестер Сити се па Јунајтед да неможе да ги тепа?Со фул состав утд играше,кој руни ли фалеше?Нигде шо го нема?Погба,Ибра,Марсијал,Де Геа,цела одбрана освен Блинд и Валенсија?Средината Ерера и Шнајдерлин(ете им шанса да се докажат),Мата,Рашфорд.Ти се молам не објаснувај дека Мурињо не сакал да тепа и гугл тоа мене ќе ми го кажеA pcujat ja igrale mancester,ni da s informiras ni nisto,bar u denesno vreme ima GOOGLE,se kazuva ama toa e
Pu mancester da crknete!!!
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Никогаш, никогаш, до крајот на светот, нема долгорочно да бидете во плус со вакви тикети.
Апсолутно никогаш. Претурање од шупливо во празно, и долгорочен минус. Само нервозата и псуењето ќе ви останат.
Вака на прва како што гледам квоти за викендов..
Ватфорд - Јунајтед 2ка 1.5
Интер - Јуве 2ка 1.95
Каен - ПСЖ 2ка 1.5
ми фаќаат најмногу око.
Јунајтед и ПСЖ би требало да не дозволат лоша серија па да идат со сите сили, а екипи ко Ватфорд и Каен се екипи што може да се победат. Едино чудно ми е што немаа огромен одмор ПСЖ од ЛШ до утакмицава ама сепак..
Интер денеска како што видовме, а и во претходниве пар кола очај се. Мислам дека психички се паднати Интер и после поразов денеска така да...шо знам. Јуве би требало да победи ова. Башка последната победа на Интер над Јуве во лигата беше пред 4 години така да и тоа ќе им биде дополнителен товар..
1-2 сингла играш дневно како што гледам.. јас имам проблем викенд, или еве ЛШ,ЛЕ кога има.. голема понуда, и обично ми фаќа око повеќе утакмици.. години и години се борам со самоконтрола, дисциплина.. една од потешките работи за мене во животот ми е ова...сум задржал контрола/дисциплина месец,два.. но неможам константо да издржам и одам со поголеми уплати кад тад, им завидувам на луѓе кој се држат до концептот, флат стејкс, лека полека... незнам како да го победам ова, милион години искуство и џабе.... еднаш на бет365 побарав на чат, да ми го укинат лајв бетингот од софтверотЈас веќе втор месец како играм само сингл, малце демотивира малата банка (уплата 20е по тип) ама барем се зголемува банката оти не ги чепкам тие пари..
Убаво е вака кога си водиш и статистика на блогабет за да знаеш како ти оди со типови во живо, профит по лиги итн - го препорачувам сајтот на тие што планираат да почнат со сингл
Прегледај го приврзокот 156325
1-2 сингла играш дневно како што гледам.. јас имам проблем викенд, или еве ЛШ,ЛЕ кога има.. голема понуда, и обично ми фаќа око повеќе утакмици.. години и години се борам со самоконтрола, дисциплина.. една од потешките работи за мене во животот ми е ова...сум задржал контрола/дисциплина месец,два.. но неможам константо да издржам и одам со поголеми уплати кад тад, им завидувам на луѓе кој се држат до концептот, флат стејкс, лека полека... незнам како да го победам ова, милион години искуство и џабе.... еднаш на бет365 побарав на чат, да ми го укинат лајв бетингот од софтверотбидејќи добар дел од профитот ми одеше таму у пичку матер ... и ден денес така најмногу губам.. преку тоа мочано лајв бетинг.....