Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
[quote="Krstev, post: 7625620, member: 78264"

Истиот случај и со карабатич кој е врв ракометар, најдобар на светот па девојката му беше фатена пред некоја година како уплаќа на некои натпревари каде тој игра и тие натпревали завршиле според уплатеното (не се сеќавам точно на случајот, но имаше мислам дека онлајн уплати од телефон)....
;)[/quote]
Јас колку што знам КАРАБАТИЌ не играл на таа утакмица но ја уплатил.

Фенер хендикеп 1 -9.5
Богданович 11.5+
Олимпијакос 1&-

Абе бокс и хокеј местат што не се играат со иста застапеност како фудбал и НБА, камоли најгледано кошаркарско првенство. Не местеле у НБА , мижи Асан да ти баам.

Обложувањето се заснова на едно и единствено правило. Да ги погодиш утакмиците , кога кладилниците нема да наместат бидејки се во голем плус од минатиот пат. :) Сите сме биле сведоци на пар кола у сезоната кога се живо и диво излегува како што треба.

Ова ќе му користи на дечкичот шо се праи фраер погоре :)

Овие начекле расипан судија и дерат кладионици :), ова е сосема различно....ко ќе видиме bwin или слично на дресоите у НБА...тогаш ќе праиме муабет за организиран криминал ко шо е у Европа ;)

Не иди подалеку од Самсоненко....чоекот држи кладионица и 2 ракометни и еден фудбалски клуб.

Фала богу дека сите се склони на мито и корупција

Баш спротивното другар, судијата во видеото говори за тоа дека пред натпреварот има состанок на официјални лица од НБА со сите судии на натпреварот и се решава во која насока ќе се оди со судењето... што и не е така мала и индивидуална работа само на еден судија ;) слушни уште еднаш баш тоа го кажува...

Ова со Самсоненко, во право си, катастрофа.... али ете и тоа можело

И мило ми е што конечно признаваш дека сите се склони на мито и корупција, тоа ми беше и поентата... бидејќи го имало, постои и ќе постои и во НБА тоа нешто... не знаеме во која мера, но дека го има тоа е факт...

Полесно е да се мести натпревар во којшто се вложени многу пари затоа што нема да се примети.

http://www.english.rfi.fr/sports/20150711-french-handball-player-found-guilty-match-fixing

Карабатиќ и другарите од Монпеље ги фатија пошто имаа уплатено многу пари на коеф 10, дека ќе изгубат. Тоа не ни беше местена утакмица, туку знаеја дека тренерот ќе игра со трет состав неколку дена пред утакмицата. Ама ете според француските закони они или нивни семејства, пријатели не смееле да се обложуваат. Како и да е, случајот стана сомнителен пошто имаше многу пари вложено на утакмица на која обично се вложуваат 50 пати помалце пари.

Goffin - Coric 1
Olympiakos - Caja Laboral 1
Fenerbahce +83,5

Баш спротивното другар, судијата во видеото говори за тоа дека пред натпреварот има состанок на официјални лица од НБА со сите судии на натпреварот и се решава во која насока ќе се оди со судењето... што и не е така мала и индивидуална работа само на еден судија ;) слушни уште еднаш баш тоа го кажува...

Ова со Самсоненко, во право си, катастрофа.... али ете и тоа можело

И мило ми е што конечно признаваш дека сите се склони на мито и корупција, тоа ми беше и поентата... бидејќи го имало, постои и ќе постои и во НБА тоа нешто... не знаеме во која мера, но дека го има тоа е факт...
има вистина во ова,некни играа шарлот-атланта,судиите “превидеа“ чекори ,неправилно водење на топката во 3 минути игра и јас го сменав каналот...........НБА моментално е срање

Bogdanovic 13.5+
B.Lopez 20.5+
Conley 17.5+
Lebron 25.5+
Randolph 18.5-
Uplateno na 400den .
Prvata zamisla mi bese bez Lebron i Conley,namesto niv D.Russel 16.5+ na 500den.

Drugo sto vredi od zlatna,K.Faried 13.5+ .
Od drugi kladilnici,Valanciunas 11.5+
Wall 19.5+
Lowry 21.5+
Vecer ima dobri tipovi,no radi toa sto neznaes kako da gi kombiniras,gi klajv tie 5 na 400den .
Iako trebase na dva tiketa,po 3 para na 1000den .
Nekako vaka bi izgledale .
Bogdanovic 13.5+
Randolph 18.5-
D.Russel 16.5+
Uplata 1000den

Lebron 25.5+
Conley 17.5+
B.Lopez 20.5+
Uplata 1000den

Mislenja ?

Ulanovas 9,5- ,Jankunas 11.5+ marbet,a vo mozzart moze da se igra Hanlan 8,5-

Od vecernite Booker 15.5+,Towns 19.5+ i Jokic 11,5+

Moze da se izigra eden tiket od natprevarot Milwaukee-Minesotta : konecen +,Towns 19,5+,Middleton 20.5+ i Greak Freak 15.5+(ovoj e vo jaka forma,ke vleze obavezno).

Последно уредено:
Бостон 1хен, Орландо 1Хен, Томас,Вучевиќ,Оладипо и Иљасова + . Кој се бе тие Њујорк и Феникс? Полљажа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom