Ѓорче 1932
тој сум...
исто и јас....
samo sto pisav,i Lechia Gdansk primija gol.idete bre u tri lepe picke materine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
исто и јас....
Таму уште еден гол ми фали и уште еден на Килмарок-Рос, ајде натали дај му на кеплер (шо и да било)samo sto pisav,i Lechia Gdansk primija gol.idete bre u tri lepe picke materine
Таму уште еден гол ми фали и уште еден на Килмарок-Рос, ајде натали дај му на кеплер (шо и да било)
Абе нека дадат гол, таман за тебе х2, за мене 2+мене ми требаат х2 и двете,сеа глеам овие Легија Г. напаѓаат и имаат посед на топка,дајте бе гол сфе да ви ебам,педери
Да му ебам спечалот на ова полјаците, умрените во последни 5 меѓусебни натпревари 4+ излегувале, плус и во последни натпревари нон стоп имаа давано головиПрегледај го приврзокот 140433
Шо ги ебам, 5 утакмици за 4 коеф, фаќајте вие 3+, 7+, дојави, најави, мене ми фали и некој тенис со 1.15![]()
Bayern - Alba 1hen.
Најадени им се од купот што им го земаа дома. Првата нерешено, сега ќе ги наполнат како во неделата што им направија во првенство.
и?Bravo LeBron,a ovoj mrtviov paul horhe da mu ebam pickata najgolema pa ako se plasis da vlagas na layup nemoj da mi glumis po twitter deka si igraciste da ti ebam majkata sea na nb2k14 koa ke ti gi napraam site ability na 1 ke se cudis da ti ebam brkot mrtov
ке се чуди, што и
Сеа ќе ги намести сите 99 (?) и ќе игра со Индијанаке се чуди, што и![]()
Можеш, и онака само куца хехеWhiteside 15.5- hehe
Мислиш дека нема 8 пати да закуца? грмехехееСеа ќе ги намести сите 99 (?) и ќе игра со Индијана
Можеш, и онака само куца хехе
Не знам, претходниот пат погоди минус....... ако го имаше минус 15,5 во 1/4 хехеМислиш дека нема 8 пати да закуца? грмехехее