Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
samo sto pisav,i Lechia Gdansk primija gol.idete bre u tri lepe picke materine
Таму уште еден гол ми фали и уште еден на Килмарок-Рос, ајде натали дај му на кеплер (шо и да било)

Таму уште еден гол ми фали и уште еден на Килмарок-Рос, ајде натали дај му на кеплер (шо и да било)

мене ми требаат х2 и двете,сеа глеам овие Легија Г. напаѓаат и имаат посед на топка,дајте бе гол сфе да ви ебам,педери

мене ми требаат х2 и двете,сеа глеам овие Легија Г. напаѓаат и имаат посед на топка,дајте бе гол сфе да ви ебам,педери
Абе нека дадат гол, таман за тебе х2, за мене 2+ :D
Другиве Рос уште еден и таман манџа за двајцата :)[DOUBLEPOST=1456867529][/DOUBLEPOST]ЕдИТ:
г'ебавме ежот на летање, сега уште на шкотскава да падни гол и да си каснам од таквото :mad:[DOUBLEPOST=1456868321][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 140433

Шо ги ебам, 5 утакмици за 4 коеф, фаќајте вие 3+, 7+, дојави, најави, мене ми фали и некој тенис со 1.15 :D
Да му ебам спечалот на ова полјаците, умрените во последни 5 меѓусебни натпревари 4+ излегувале, плус и во последни натпревари нон стоп имаа давано голови :mad:

Последно уредено:
Чиста шанса на Марез за асистенција овој непотребно се глупира со макази од невозможна ситуација за гол и ете ги завршија нерешено и ме заебаа за 3500 денари.

Последно уредено:
Еееее братчиња, а мене ми текна нешто да контрирам и изиграв систем 2од6, за денеска ги имав Лестер Х2и3+ на квота 7,15, како и Астон Вила 1Хи3+.

Е што е интересното, сигурно некоја од фиксните ќе ме падне утре или пак само Лестер ќе го погодам, еве првата ја одложија (Слован Б.)

Иначе: http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=01&dd=25&nav_id=1089263
Секако би сакал да се покрене петиција, можда ќе се размислат ако видат голема бројка, пошто тоа се нели гласачи истовремено.

Leicester x2
At. Madrid 1 & t12+
Leyton Orient x2-x2 (1-0 ht.)
:facepalm:

Bravo LeBron,a ovoj mrtviov paul horhe da mu ebam pickata najgolema pa ako se plasis da vlagas na layup nemoj da mi glumis po twitter deka si igraciste da ti ebam majkata sea na nb2k14 koa ke ti gi napraam site ability na 1 ke se cudis da ti ebam brkot mrtov
и? :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom