Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде реал ме еба на едниов на другиов барса ракометов минуска ја имам 59.5 прво 33 гола одлично.

ne me razbra sto sakam da kazam, nema veze

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
Те сфаќам многу убаво, ама лош ти беше аргументов за денешниов меч. Ја баш пред некој ден пишав кога некој ме праша дали да игра на Гаске кога играше против Киргиос, му реков дека Киргиос ако му е до тенис може секого да тепа, а ако се заебава може од секого да изгуби. Е арно ама, ги нанижа Гаске, Бердих, Габашвили, и тоа како мали деца, сепак чим стигнал до финале нема заебанции. Импресивно освоен турнир, буквално сите ги акна од земја. Плус денешниот коефициент се исплатеше од проста причина што Киргиос е мудоња и алфа мажјак а Чилиќ е мекуш.

Дај бе отворете една тема кладиничарски молења, повикување на магии, коцкарски сили, пцуења и мерење на тоа кој е бољи коцкар. На 10 поста само еден ако е со типување.

Ренџерс ајде уште еден гол дајте .
Ренџерс од кога им избегаа на Хибс 5+ поена, лагано тераат. Глеј им ги задњите неколку, по колку гола имаат на утакмица. У последните пет имаат пет гола дадено.
(Милер влезе одма гол даде)

Ренџерс од кога им избегаа на Хибс 5+ поена, лагано тераат. Глеј им ги задњите неколку, по колку гола имаат на утакмица. У последните пет имаат пет гола дадено.
(Милер влезе одма гол даде)
Даде ама ја имам 2&2-4 гола..

Како навиваш ?
Без викање, пеење и со внатрешни ментални акробации.
Знам дека не е кујзнае што али таков сум ја.

Би ти ја запеал famine song али забранета е сегде. Дури и на Кајгана.

Последно уредено:
за вечер играм

Рома 2-5
Атлетико 1
Варегем тм1
Сао Паоло 3+
Антофагаста ГГ
Милионарос 1
Гуарани 1
Брага 2+
Урена 2+
Пуебла 1+ 1п 1+ 2п