Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те сфаќам многу убаво, ама лош ти беше аргументов за денешниов меч. Ја баш пред некој ден пишав кога некој ме праша дали да игра на Гаске кога играше против Киргиос, му реков дека Киргиос ако му е до тенис може секого да тепа, а ако се заебава може од секого да изгуби. Е арно ама, ги нанижа Гаске, Бердих, Габашвили, и тоа како мали деца, сепак чим стигнал до финале нема заебанции. Импресивно освоен турнир, буквално сите ги акна од земја. Плус денешниот коефициент се исплатеше од проста причина што Киргиос е мудоња и алфа мажјак а Чилиќ е мекуш.ne me razbra sto sakam da kazam, nema veze
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
Не го лажи, види вчера во перу колку голови имаше
Прегледај го приврзокот 139642
Ренџерс од кога им избегаа на Хибс 5+ поена, лагано тераат. Глеј им ги задњите неколку, по колку гола имаат на утакмица. У последните пет имаат пет гола дадено.Ренџерс ајде уште еден гол дајте .
Даде ама ја имам 2&2-4 гола..Ренџерс од кога им избегаа на Хибс 5+ поена, лагано тераат. Глеј им ги задњите неколку, по колку гола имаат на утакмица. У последните пет имаат пет гола дадено.
(Милер влезе одма гол даде)
Знам. И сакам да добиеш, али ти кажувам како стојат работите. Навивам за Ренџерс и ги пратам.Даде ама ја имам 2&2-4 гола..
Знам. И сакам да добиеш, али ти кажувам како стојат работите. Навивам за Ренџерс и ги пратам.
Без викање, пеење и со внатрешни ментални акробации.Како навиваш ?