Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
бугари ги игра ГГ прво овој волов.

Абе не фрлај пари на тие бе,т.е на ниту една балканска лига плус унгарци,аустријци и такви гомца.

Ставај ГГ1 или ГГ2 на перуанските лиги и тие таму јужноамериканските,како дожд има голови
Не го лажи, види вчера во перу колку голови имаше
peru.jpg

Да се надополнам и ако се распуаат против спартак ќе паднат 70 гола :), така да и таа плуска убава :)

супер дубл КАСАТКИНА+КИРГИОС да ги истераме сите зли духови и малери викендов (2.3 вкупно) :popce:

Сингл на денот
Херисон - Шаркишиан 2 na 2,75
одличен е Шаркишиан во последно време очекувам голема борба и пласман во главниот жреб за Шаркишиан па да направиме уште некој денар плус хе-хе :)

Сингл на денот
Херисон - Шаркишиан 2 na 2,75
одличен е Шаркишиан во последно време очекувам голема борба и пласман во главниот жреб за Шаркишиан па да направиме уште некој денар плус хе-хе :)
:pos::pos::pos::pos:
Колку си забеган со овој хахахахаахахаха Абе а искрено, знаеш као изгледа типов и како игра или само си го маваш според форма? :D

Киргиос би требало денес, одлично игра.

:pos::pos::pos::pos:
Колку си забеган со овој хахахахаахахаха Абе а искрено, знаеш као изгледа типов и како игра или само си го маваш според форма? :D

Киргиос би требало денес, одлично игра.

јас за утакмицава шо е вечер тврдам дека ќе победи ако сакаш може да се кладиме 100% сум сигурен дека ке тепа

Kyrgios e ziceriste spored igrata sto ja prikaza dosega.Gi iskina na site.
kirgios e postaven kako favorit vo mecot i avtomatski so toa nemas vrednost da igras na nego, jes da igra odlicen turnir ama se ispod 1.80 za nego vo vakov mec spored mene nema logika da se igra, posebno znaejki gi negovite psihicki "sposobnosti"

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

kirgios e postaven kako favorit vo mecot i avtomatski so toa nemas vrednost da igras na nego, jes da igra odlicen turnir ama se ispod 1.80 za nego vo vakov mec spored mene nema logika da se igra, posebno znaejki gi negovite psihicki "sposobnosti"

Вчера за ова праевме муабет со еден другар ми вика ќе го сомели на Чилич утре ама јас му викам тешка психа е овај ако го фатат бубачките тешко дека ќе го сомели така лесно , само јак тренер да земе има потенцијал да биде одличен тенисер !

Вчера за ова праевме муабет со еден другар ми вика ќе го сомели на Чилич утре ама јас му викам тешка психа е овај ако го фатат бубачките тешко дека ќе го сомели така лесно , само јак тренер да земе има потенцијал да биде одличен тенисер !
edno e jasno, ako igra kako na prethodnite mecevi togas e mnogu blizu do pobeda, ama za 1.57 da rizikuvam da pogagjam dali ke izleze i ke mu se igra tenis ili ke izleze i ke si igra kurtasak malo sutra, najdobro e da se ceka da pocne mecot da se vidi kako sto pa posle da se igra nesto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom