Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Андерлехт :busi:
Розенборг (y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)

Последно уредено:
koj igra online vo zivo neka proba so mjondalen-aalesund 3+ ( over 2,5)
za pohrabrite neka probaat 1

koj igra online vo zivo neka proba so mjondalen-aalesund 3+ ( over 2,5)
za pohrabrite neka probaat 1
Тешко, ја имам чист 1 цело второ ја гледам, имаа шанси Мјондален.. ама Алесунд не се дава трчат се бранат..

Норвежаниве прва лига сите 8/8 ГГ3+ или поточно 6х ГГ4+ и 2х ГГ3+, убав ден за тие што ги играат на голови.

Абе сите песој ,коњи, магариња,диви свињи и останата животинска армија од Мариово и околината да ме :sekcza:ако уште еднаш пишам ракомет,ЛШ жени..
Совет и до другите,бегајте шо подалеку од жените во во ЛШ,она натпреварувањ е создадено за кладилниците да вртат тешка пара...
Па не е нормално ова шо го работат,оние не ги годи никој,шо ќе беше бе нестабилни створења,по,по..:shook:
Никако не се годат,ниту на конечен,ниту на голови,ненормално нешто....:shok2:
Вардар губи од Ѓер,Ѓер губи од Митјиланд,Вардар го гази Митјиланд...Будочност си гази во Романија,врти сучи тие Црногорките најстабилна екипа од сите се...(y)
Се друго е bitches:kuracc:,и то клети bithes..:цицки:ШО НЕ ДА ДАВААТ:pos:
Златни фудбали денес,се шо планирав да играм од фудбалите си излезе,ама буквално се и со :kuracc:раце останав на крај...:yid: Евертон,Саутемптон,Монако,Штутгарт,Сарајево,Работнички,Ренова,Монако,Ф К копенхаген,Сурдулица од Србија ги годам на две ливчиња +Кил минус,и двојка,јас будалата си бегам од среќата и играм :цицки:и на двете ливчиња паѓам зошто ги допишав теткиците,браво бе,секоја чест....:sramezliv:

partizan 3 kola po red me zaebava za dobivka. dali znete sto se desava dan ne zemet plata igracite

Ja nesum nekoj kojznae kakov igrac ama svarno sto ku* go stavate Partizan na tiket svakako ke bide 2-3 za liga evropa ,sea epten kalkuliraat i se cuvaat za LE kade se vo ubava pozicija !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom