O
ob1
Гостин
Супер тикет ќе ми ебе копилето. Ќе ги чекам уште само Цедевита и Сан Антонио.А Баутиста Агут каков ќотек му удира на овој неписмениов Соуса, аууууу мераци.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер тикет ќе ми ебе копилето. Ќе ги чекам уште само Цедевита и Сан Антонио.А Баутиста Агут каков ќотек му удира на овој неписмениов Соуса, аууууу мераци.
Агут 6-3 3-1 водеше и после 3-6 0-2. Во сала губи 7 гемови по ред, океј.
Коментаторот сега кажа, проблеми со жуљевите, практично и да не се движи на теренот. Ај чао и јас и спортска и се.
Знам бе, Бенето, го гледав тој меч. У Куала Лумпур мислам играа. Се нервирам затоа што копилево не се движи по терен а нејќе да предаде, сеа во гемов за 5-2 ги оставаше топчињата да пројдат, не може да оди. Еднаш бе да ми предадеше играчот во вакви ситуации, ЕДНАШ.Е ако де, греота е и Соуса, ова ќе му биде втора титула во животот. За да биде заебанција поголема, единствената ја има освоено против играч кој никогаш не освоил титула во животот, а има победа против Федерер. Ај погоди кој е. Хинт, се работи за Французин.
Xanti-Panetolikos 4+Imam nekoe info ali pretpazlivo
чиста 2ка 1,50SanAntonio bolje 2 ili pak 195.5+