Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Наполи од 9 шута во рамки на гол, 5 пати беа 1 на 1 со голманот, ама кога нејќе нејќе :tapp:

Агут 6-3 3-1 водеше и после 3-6 0-2. Во сала губи 7 гемови по ред, океј.
Коментаторот сега кажа, проблеми со жуљевите, практично и да не се движи на теренот. Ај чао и јас и спортска и се.

БАУТИСТА КОПИЛЕ ИСКАЧАЈ ОД ТЕРЕН ИЛИ ПРЕДАЈ СЕ ДА ТИ ИЗЕБАМ МРТВО. КАКО НЕ МУ Е СРАМ БЕ МАЈКАТА ДА МУ ЈА ЕБАМ, ФИНАЛЕ ИГРА НА АТП ТУРНИР ВИДИ ГО ШТО ПРАВИ. ПРЕДАЈ ГОМНООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

Агут 6-3 3-1 водеше и после 3-6 0-2. Во сала губи 7 гемови по ред, океј.
Коментаторот сега кажа, проблеми со жуљевите, практично и да не се движи на теренот. Ај чао и јас и спортска и се.

Е ако де, греота е и Соуса, ова ќе му биде втора титула во животот. За да биде заебанција поголема, единствената ја има освоено против играч кој никогаш не освоил титула во животот, а има победа против Федерер. Ај погоди кој е. Хинт, се работи за Французин.

Е ако де, греота е и Соуса, ова ќе му биде втора титула во животот. За да биде заебанција поголема, единствената ја има освоено против играч кој никогаш не освоил титула во животот, а има победа против Федерер. Ај погоди кој е. Хинт, се работи за Французин.
Знам бе, Бенето, го гледав тој меч. У Куала Лумпур мислам играа. Се нервирам затоа што копилево не се движи по терен а нејќе да предаде, сеа во гемов за 5-2 ги оставаше топчињата да пројдат, не може да оди. Еднаш бе да ми предадеше играчот во вакви ситуации, ЕДНАШ.
Затоа на пример кога го чекав Карбаљес Баена против тој Рока, водеше сет и 5-1 и сервираше за меч и предаде тој Рока.

Соуса шо е греота за греота е,уличен тенисер почнува да освојува АТП турнири :tapp:

Јас имав лошо претчуство за овој меч и излегов кога Баутиста водеше, со 40.11 евра ќар.

Bau.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom