Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Petkovic - Vandeweghe. +9.5 prv set. 1.95

Милман - Лестиене (-5.5) 1 HG 1.90
без ТУПЕЊЕ, погледнете резултатите на трева на Милман, и како французинот пројде во прво коло.

ок, последен пат играм мажи на подлога што не е земја. Преку долниов од идиоти кој испуштаат 10 брејк шанси, а противникот кој има 100 коефициент да победи од првата брејк шанса прави брејк.

Литванија-1 кошарка жени
САД-18.5+
Србија-2 ватерполо двете

И ја би играл вака... епа Натали дај ми

Константин Кравчук, да даде Господ цела фамилија од ебола да ти заболи и да ги гледаш како цркаат.
Мариус Копил, да даде Господ лепра да фатиш и да се распаднеш на тревнат терен.
Толку од мене со кладилницата, завршив, доста беше.

Константин Кравчук, да даде Господ цела фамилија од ебола да ти заболи и да ги гледаш како цркаат.
Мариус Копил, да даде Господ лепра да фатиш и да се распаднеш на тревнат терен.
Толку од мене со кладилницата, завршив, доста беше.
pokolj se zadesi denes so "favoritive" , i mene na edno me sjeba copil, na drugo bachinger, na treto kuznetsov..

А бондаренко 300 црнци да ја ебат очите да и испаднат да и го испикам у тоа курвата скапана

Мажите денес си играат кур ташак, какви се ликови ќе влезат во прво коло на Вимблдон е чудо едно. Инаку, ја на Ито паднав, кој имаше 1-0 во сетови, па после брејк предност во 3тиот сет и така изгуби :P[DOUBLEPOST=1435168203][/DOUBLEPOST]
А бондаренко 300 црнци да ја ебат очите да и испаднат да и го испикам у тоа курвата скапана
И го испикал некој на неа, се породи пред некој месец, веројатно не си знаел пред да ја пишеш :)

Ајде бе Стабек и Викинг давајте по еден гол да не ви влезам како Џони all in што влегува :busi:

И у пичку матер најмногу се нервирам кога натпреварите кои ми се 99% влезени, пукаат ли да пукаат голови, а онаму каде што ми треба гол фатени се како пичка во тесно у пизду матер :boksix:

И додека го пишувам ова нормално Одд и Мјондален го даваат својот трет гол, а мртвиве две си го ладат сеуште.

:vozbud::vozbud: Одма Џони ефектот на плачење преовладува, Викинг и Стабек во иста минута гол даваат :pos:

Само овој Стефан ефектот да ме избегне, мајке им...

Ајде бе Стабек и Викинг давајте по еден гол да не ви влезам како Џони all in што влегува :busi:

И у пичку матер најмногу се нервирам кога натпреварите кои ми се 99% влезени, пукаат ли да пукаат голови, а онаму каде што ми треба гол фатени се како пичка во тесно у пизду матер :boksix:

И додека го пишувам ова нормално Одд и Мјондален го даваат својот трет гол, а мртвиве две си го ладат сеуште.

:vozbud::vozbud: Одма Џони ефектот на плачење преовладува, Викинг и Стабек во иста минута гол даваат :pos:

Само овој Стефан ефектот да ме избегне, мајке им...
и ја ги иам и 2те , овие викинг не се возможни , да играа сеа со розенборг ке ги тепаа у гости , со овие мртвите кристиансунсусд одма гол примат :ban:

Ајде Викинг педери мајчини дадете гол и останете така, ќе ми донесете 7 бончиња :angel:

Глеам коеф на Шкендија и Работнички огромни во ЛЕ ова кој има акаунт на некој од овие кладилнициве несмее да го пропушти на дупла шанса а имат и некој други само неам време да расчепкам прво Абердин и шкотскиов фудбал не е нешо посебно за Естонија да непрам муабет

задњиве два дена се изгорев на квалификацииве и ги баталив... со задњи пари сакам да го изиграм ова што мислите?
Истомин + 9,5
Симон + 9,5
Стивенс 1
кв.3.40

kako igra Simon ovaj turnir mislam deka ke osvoi jas denes bi igrala na nego i S.Stephens D.Gavrilova 21.5+ gemovi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom