Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sea samo sto mu odbrani golmanot od 6 metri sutirase ... igra celo vreme e(bar dodeka go gledam, a ja gledam utakmicata naporedno so spanija)[DOUBLEPOST=1422473049][/DOUBLEPOST]франција се заебава, им намалија на 4, се озбилија и одма 7 водат..Cédric Sorhaindo go izigrav nad 3.5, prvo dade gol eden i toa e se, ja gleda nekoj igra ovaj nigero ili go odmaraat?
епа не ме послуша...Тука сум пријателе олеснат за 500 ден.
Хрватска 51,5 + или 2 со +3,5
Шпанија 1
Катар 1(+1,5)
2/3
Ризик
Полска Х2
Од КХЛ ке пишам за 20 минути да расчепкам малце ама најверојатно Автомобилист ке оди 1
15:00 Автомобил - Трактор 2 АХ(0) 2,15
Причината е поке од јасна ко би се судриле Трактор и автомобил автомобилот би бил тој шо ке настрада.
Prostejov - Usti 2 ( 2.10 ) : Ceska hokej 1 liga
Sumperk - Chomutov 1X ( 1.80 ) : Ceska hokej 1 liga
Mora - Bjorkloven 2 ( 3.80 ) : Svedska Allsvenskan
Mora и Prosvjetov многу лесно поминаа со овие квоти и без проблем победија 2 : 7 и 1 : 5 - земав на нив 3400 ..
Sumperk иако добро почнаа на крај утнаа работа , ми беа врзани со Рода Т1 2+ , и двете кикс барем не ми е криво , ама солиден ден денеска се на се ..
Вечер уште еден тикет - Филаделфија да победи со Детроит ги чекам за 1300 , па ќе видиме како ќе се одвива ..