Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дали сериозно на Ѕвезда и направија 0-19 серија овие слепиве ?

:ROFLMAO: :pos:

абе овој кај што преговарам цело време (за местените), ми вика еве ти 5,8 квота (демек местена) за да се увериш дека не те лажам.. Ми ја дава бесплатно квотата и ми вика после тоа од кога ќе фатам да му платам 100 еура.. Мало морген :LOL:

Уште со цел памет верувате во такви дојави ? Незнам како не свативте дека то го нема а и да го има јас ти и тој пријатело твој сигурно нема да ги знајме

Јас да имам сто посто 5 коеф ни фб ни тебе ни на некој кажувам па и капак 100 евра:)) со 5 квота друже клај кујчата на хипотека и чао пријатно , стварно незнам како некој уште се лажи со вакви глупости

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дали сериозно на Ѕвезда и направија 0-19 серија овие слепиве ?

:ROFLMAO: :pos:
Се изгубија ко првачиња на прв час во вторава четвртина.

Него, Волфсбург се отепа напаѓање цело полувреме, една контра Евертон и одма гол, еб*те среќата. :facepalm:

Krv da serat Wolfsburg sho jadea gol u 45ta, X-1 ja imav. Aj ushte 2 livchinja iam u igra.. Sevilla X-X na edno, zasea 0-0 poluvreme.

Ми се јавува некој директно од клубот и ми кажува дека ќе ја местат... и јас иако знам дека тоа е кривично дело, оваа информација ја продавам за ситни пари а со истата таа информација можам да направам крупни пари, само сакам да ризикувам да ја кажам на повеќе лица за полесно трагот да дојде до мене... пошто не верувам дека толку се ретардирани некои, затоа не ни верувам во дојави

Абе овие утакмициве од мртвава лига да ги пишеш од 0-15 голови или ќе паѓаат по 16 или ќе ги одложуваат утакмиците.
Па пичка му матрна да неможам 2+ утакмица да фатам чума да ги фати све им ебам лопоФско.

Од сите утакмци од 19ч ја најдов Алборг и Наполи да ги играм 3+ :pos:

Убава квота даваат за Генгамп да израмни, 2.62. Не верувам да издржи Фиорентина до крај со играч мање.

Паок шо убаво ми ја даде 2 гола за 5 минути,и паѓам на ГГ алборг-стеауа да им ебам стеауата неписмена нека испаднат сеа

Овие бет сити се мртва екипа па сакам да прашам знам дека у друга кладилница дум добитен ама тука не знам. Овие Сао Паоло ги имав 1. Они тепаа ама било втора утакмица па дали се рачуна како фатена пошто првата ја изгубиле со ист резултат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom