Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ал Али 2ка. Види ги бе шо праат. :facepalm:
Подобро париве за кладење шо ми се да ги давам у хуманитарни цели барем ќе помогнам на некој[DOUBLEPOST=1415205136][/DOUBLEPOST]Исто и Чавез 2ка ја иам :гомце:

@Mrazamglupideca пред некој ден ми одговори од другиот акаунт околу онлајн, почнав на unibet онлајн али гледам многу ја форсираат Маратонбет и стварно има добри коефициенти (подобри и од пинакл). Имаш некакво искуство со оваа обложувалница? Посебно со делот на исплатата.

Шо игра е ова не ја разбирам баш да речеме ова е Суки да даде минимум 2 гола на утакмицава или два различни играча да дадат макар гол Суки+Меси мислам ова првот е али да прашам некој шо играл

Било кој играч на натпреварот да даде минимум 2 гола, било на Ајакс, било на Барселона. Небитно од пенал, слободен.
Не знам само дали се важи ако ист играч си даде 2 автогола, али не верувам.

U kopachka mozhe da se uplakjaat poeni od igrach, NBA? Da recheme Cousins nad 23.5.

Шо игра е ова не ја разбирам баш да речеме ова е Суки да даде минимум 2 гола на утакмицава или два различни играча да дадат макар гол Суки+Меси мислам ова првот е али да прашам некој шо играл
не е она како во Бетсити два различни играчи да дадат минимум гол или два,ова е било кој играч мора да даде барем 2 гола

Некој да знае како функционира типот било кога Х?

Ако прво полувреме заврши 0-0 фатена ми е? И дали на пример еве прво полувреме е 1-0 , па потоа во второ нема голови значи второ полувреме е Х , фатено е и тогаш?

АТХ значи или на полувреме, или на крајот на мечот резултатот да е нерешен.

@Mrazamglupideca пред некој ден ми одговори од другиот акаунт околу онлајн, почнав на unibet онлајн али гледам многу ја форсираат Маратонбет и стварно има добри коефициенти (подобри и од пинакл). Имаш некакво искуство со оваа обложувалница? Посебно со делот на исплатата.

Marathonbet има најдобар избор на азиски хендикепи, но многу брзо лимитираат. Јас од мака таму имам отворено преку 50 акаунти. Секогаш кога ќе ме лимитираат на еден, се префрлам на друг.

mislam deka podobar sistem od ovoj nema bar za mene odkoga pocnav vaka da igram vo dobivka sum

biras 5 utakmici na nedelno ili dnevno nivo
site 5 utakmici gi igras 1-2 i 2-1 single po 100 denari
toa se 10 livcinja po 100 den = 1000 denari
1 utakmica da ja svrti ti nosi 2700 denari
1700 denari si vo kar
dobar sistem e

Еден од поглупите начини за играње, ни на неделно ниво нема да бидеш во + а не пак на дневно ниво по 5 вакви утакмици да играш..

Marathonbet има најдобар избор на азиски хендикепи, но многу брзо лимитираат. Јас од мака таму имам отворено преку 50 акаунти. Секогаш кога ќе ме лимитираат на еден, се префрлам на друг.
Не те разбирам лимитирање во која смисла? Ако на пример погодам 10пати со ред и ти го затвора акаунтот или ти ги лимитира уплатите. (кај мене на сингл последните 20 уплати беа сите од 5-25 евра тоа не е многу

Мислам дека Работнички-Мзт би требало да биде 1 денес.
За победа на Рабонички 2.34 е квотата во Betcity .
+4.5 за Работнички 1.79.
Ако не игра Цветкович за Мзт како со најавуваат мислам дека ги чека пораз вечер Аеродромци.

Некој денес добро се има опарено од младинскава Лига на Шампиони,дури 3 прелази денес.

Не те разбирам лимитирање во која смисла? Ако на пример погодам 10пати со ред и ти го затвора акаунтот или ти ги лимитира уплатите. (кај мене на сингл последните 20 уплати беа сите од 5-25 евра тоа не е многу
Лимитирање на уплатата. Ако си процентуално успешен, следи лимит на влоговите. Јас на некои акаунти имам лимит по 2 евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom