Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо игра е ова не ја разбирам баш да речеме ова е Суки да даде минимум 2 гола на утакмицава или два различни играча да дадат макар гол Суки+Меси мислам ова првот е али да прашам некој шо играл
не е она како во Бетсити два различни играчи да дадат минимум гол или два,ова е било кој играч мора да даде барем 2 голаШо игра е ова не ја разбирам баш да речеме ова е Суки да даде минимум 2 гола на утакмицава или два различни играча да дадат макар гол Суки+Меси мислам ова првот е али да прашам некој шо играл
Не може.U kopachka mozhe da se uplakjaat poeni od igrach, NBA? Da recheme Cousins nad 23.5.
@Mrazamglupideca пред некој ден ми одговори од другиот акаунт околу онлајн, почнав на unibet онлајн али гледам многу ја форсираат Маратонбет и стварно има добри коефициенти (подобри и од пинакл). Имаш некакво искуство со оваа обложувалница? Посебно со делот на исплатата.
mislam deka podobar sistem od ovoj nema bar za mene odkoga pocnav vaka da igram vo dobivka sum
biras 5 utakmici na nedelno ili dnevno nivo
site 5 utakmici gi igras 1-2 i 2-1 single po 100 denari
toa se 10 livcinja po 100 den = 1000 denari
1 utakmica da ja svrti ti nosi 2700 denari
1700 denari si vo kar
dobar sistem e
Не те разбирам лимитирање во која смисла? Ако на пример погодам 10пати со ред и ти го затвора акаунтот или ти ги лимитира уплатите. (кај мене на сингл последните 20 уплати беа сите од 5-25 евра тоа не е многуMarathonbet има најдобар избор на азиски хендикепи, но многу брзо лимитираат. Јас од мака таму имам отворено преку 50 акаунти. Секогаш кога ќе ме лимитираат на еден, се префрлам на друг.
Лимитирање на уплатата. Ако си процентуално успешен, следи лимит на влоговите. Јас на некои акаунти имам лимит по 2 евра.Не те разбирам лимитирање во која смисла? Ако на пример погодам 10пати со ред и ти го затвора акаунтот или ти ги лимитира уплатите. (кај мене на сингл последните 20 уплати беа сите од 5-25 евра тоа не е многу