Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Еве од мене една, пробајте, 90 % е сигурна..
SOUTH AFRICA: Premier League
Chippa United - Bidvest Wits
X прво полувреме.. - Х конечен исход..

Нa Дaмевски денешниoт дубл му е Сити1-1 и Бaрсa 2кa.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Акo имa некoј ептен сигурен кoцкaр oвде, декa имa јaк систем и нaчин нa клaдење, ќе му пoзaјмaм 1000еврa дa се кoцкa кoлку сaкa, a зa месец-двa некa ми врaти 1100.

Позајми ми мене. Ако тргни работата за 1 месец 1500 ќе ти вратам, а ако не, ни ти ни ЦИА нема да ме најдите :coffee:

Акo имa некoј ептен сигурен кoцкaр oвде, декa имa јaк систем и нaчин нa клaдење, ќе му пoзaјмaм 1000еврa дa се кoцкa кoлку сaкa, a зa месец-двa некa ми врaти 1100.

Да имав мој 1100 евра моментално во случај на работата да тргне во погрешна насока па да можам да ти ги вратам без никакво размислување ке ти прифатев верувај да изгубиш 1000 евра треба да си идиот се што треба е правилен менаџмент.
Јас едно време работев на поинаков начин им земав 10% на крај на месец од профитот на лугето шо ги имав али знаеш какви се 2ца платиа 2ца никому ништо само ги наполнив со 10 000 денари за тој месец шо не е малку со оглед дека им кажував да играат со влог од 300 до 600 денари на утакмиците.

Момчета веќе 4 дена се префрлив да играм само азиски хендикеп на интернет строго на сингл
http://www.betshoot.com/asian-handicap-betting/, а посебно ми се свиѓа делот со Under 2.75 бидејќи промашив само 1 од 6 изиграни, сите беа со коеф над 1.5.
Over 2.25: It must be scored more than 2 goals during the match to win.
If 2 goals are scored, you lose half your bet
Under 2.25: More than 2 goals must be scored during the match to win.
If 2 goals are scored, you win half of earnings
Over 2.75: More than 4 goals must be scored during the match to win.
If 2 or fewer goals are scored, you lose your bet
If 3 goals are scored, you win half of earnings
Under 2.75: 2 goals or less must be scored during the match to win.
If 3 goals are scored, you win half of earnings
If 4 or more goals are scored, you lose your bet.
Ги играв претежно лиги каде што за 3+ и за 0-2 гола се речиси изедначени коефициенти.

mislam deka podobar sistem od ovoj nema bar za mene odkoga pocnav vaka da igram vo dobivka sum

biras 5 utakmici na nedelno ili dnevno nivo
site 5 utakmici gi igras 1-2 i 2-1 single po 100 denari
toa se 10 livcinja po 100 den = 1000 denari
1 utakmica da ja svrti ti nosi 2700 denari
1700 denari si vo kar
dobar sistem e

Нешто од мене што мислам дека не би било лошо да се проба за вечер...

Барселона - Ајакс, двоен стрелец да има на мечот.

Со оглед на тоа што во Барса играат Меси, Нејмар и Суарез, секој од овие може да шибне brace вечерва.
Барселона лошо си поминува на гостувањата во Холандија, али по лошите резултати во Примера, пораз од Реал и Селта, очекувам да ја извадат фрустрацијата врз Ајакс.

Коефициентот е 3.50 ... би идел со влог од 300-500 денари.

Денес за проба би играл Нотингем Форест-брентфорд AH-1 2.5 koef (na kec). Оваа мислам дека е сигурен кец за денес, али се надевам и на 2 гола победа

Нешто од мене што мислам дека не би било лошо да се проба за вечер...

Барселона - Ајакс, двоен стрелец да има на мечот.

Со оглед на тоа што во Барса играат Меси, Нејмар и Суарез, секој од овие може да шибне brace вечерва.
Барселона лошо си поминува на гостувањата во Холандија, али по лошите резултати во Примера, пораз од Реал и Селта, очекувам да ја извадат фрустрацијата врз Ајакс.

Коефициентот е 3.50 ... би идел со влог од 300-500 денари.
Шо игра е ова не ја разбирам баш да речеме ова е Суки да даде минимум 2 гола на утакмицава или два различни играча да дадат макар гол Суки+Меси мислам ова првот е али да прашам некој шо играл

Double:
18:30 Kamke - Llodra ----------- 1 (1.70)
21:00 Fulham - Blackpool ----- T1 2+ (1.55)

Single:
20:45 Nottingham Forest - Brentford ----- GG&3+ (2.15)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom