Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Dortmund e 2 ka planina spored mene ama :)
Eve vi eden podatok pa kako sakate za K-Vantaa denes ke brani zensko pa vie kako sakate :)

Рома ГГ3+ или само 4+.

Не ми се пишува НБА , на толку утакмици фудбал ахаха и плус таму све се непредвидливи

Кажете нешто сигурно за денес , сакам на поголеми пари да играм нешто т.е не на повеќе од 200че ама ипак сакам нешто по сигруно :D

Полека со уплатите, немој толку јако, ќе рикнеш некоја кладилница после ќе нема другите кај да се кладат.

Полека со уплатите, немој толку јако, ќе рикнеш некоја кладилница после ќе нема другите кај да се кладат.

хаха па добро дека обично си пишувам ливчиња за по 30-50 денари , сеа сакам нешто поголемо , не се замарам многу со големи уплати и со големи добивки , играм колку да ми е интересно и секако секој денар е добредојден :D

За некого и тие се големи пари

200 денари не се големи пари по никаков критериум. Ако ти се 200 денари големи пари, не смееш да се кладиш, за твое добро. Ако на 200 денари гледаш како сума која може да ту купи леб и млеко, тогаш не смееш да помислиш на кладилница.

200 денари не се големи пари по никаков критериум. Ако ти се 200 денари големи пари, не смееш да се кладиш, за твое добро. Ако на 200 денари гледаш како сума која може да ту купи леб и млеко, тогаш не смееш да помислиш на кладилница.
Па брат со 200 денари не можеш да купиш BMW. :D

Па брат со 200 денари не можеш да купиш BMW. :D

Не е репликава баш во контекст на муабетот. :) Нема врска, он топик, мислам дека Раонич ќе го добие Бердрих, за 1.80 се исплати.

Не е репликава баш во контекст на муабетот. :) Нема врска, он топик, мислам дека Раонич ќе го добие Бердрих, за 1.80 се исплати.
Па викаш дека ако на 200 денари гледа како на сума која може да му купи леб и млеко тогаш да не помислува на кладилница. Па со колку пари да купи леб и млеко? Тие се парите, два леба и млеко 100 денари ќе те фати сигурно. :D

Нема везе секој со своја длабочина на џебот.

Јас идам вака за денес:

Мајнц 1+пп
Евертон 1+пп
Арсенал 1
Челзи 1ит1
Реал 2ит2

Коеф 5

И другото
Австрија Виена ГГ
Саутемптон 2-3
Универзитат Чиле 1+1
Данди 1