Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Staiv livche denes posle 4 god, si vikam da si probam srekjata, posho porano pa i ne me sakashe tolku.

Wish me luck :D

Ај ќе замолам некој да ми пише како тоа ЦСКА Москва кошаркава за ПОМАЛКУ ОД МИНУТА успеаја да примат 9 поени по ред ?

Хахахахах шо збориш бе, ја кец ја стаив. На rezultati ја имав чекирано да ми дава фидс до кај е што е како е, у последните 20 минути кога почна да свири на пола минута, си викам овие нормални ли се. Иначе еве што играв ја:

UkyngUO.png

WBA-Man GG3+
Sociedad-Getafe DSX2
Twente-Roda K2
Falkenberg-Helsingbor GG
Rubin-Mordovia K1
Panionios-PAS K1
Nadal-Bolelli K1

50 еура добивка

Добро ја се жалам ЦСКА што за пола минута примија 9 поена (уште барам некој видео или нешто да ми прати) ама ти си цар бе човече..маскота на коцкарите..просечен коцкар на годината....
1 до 4....игриве у пола кладилници ги нема...ти ја најде....ја уплати...и со 4 гола у последни 20 минути падна...алал ти вера.... :cuc:

Ама и да бидеме реални против екипа на Ливаја си играл :D
lOiDL85.jpg

Знаев дека грциве ќе ебат и дека не треба да ги пишам маме им ебам

Да си ја пробам среќата со магијата и јас.
Ајде Хелсинборг збрцајте еден !

Повеќе од аватаров мој промашувам.

Последно уредено:
Добро ја се жалам ЦСКА што за пола минута примија 9 поена (уште барам некој видео или нешто да ми прати) ама ти си цар бе човече..маскота на коцкарите..просечен коцкар на годината....
1 до 4....игриве у пола кладилници ги нема...ти ја најде....ја уплати...и со 4 гола у последни 20 минути падна...алал ти вера.... :cuc:

lOiDL85.jpg
ќе се умира неможи ова поќе хахахаххахахаха знаев !

Манчестер бе...:facepalm:
Ова ми е последен пат да ги ставам на тикет оваа сезона . Здравјето ми ги зедоја.:D

гг1 ја иам идиотиве со 200 милионски напад неможат еден шугав гол да дадат. Да ти ебам тимот

Ебате Сосиедад - Гетафе само уште еден гол да паднеше и добитен на вака тапа ден

lOiDL85.jpg
Нема екипа во колективните(а богами и индивидуалните)спортови шо Џони ја нема уплатено(и промашено)..:pos:

А бе уште не научивте дека Јунајтед се игра тим 1 или тим 2?

А бе уште не научивте дека Јунајтед се игра тим 1 или тим 2?
Научивме. Затоа Сасари ја ставивме да не тепа над 2.5 и на резултат 80-82 две слободни имаат Пистоиа од кои првото го дадоа а второто го промашија. После тоа утнаа два напади по ред, за на крајот Сасари да даде две слободни а моиве да утнат напад за израмнување. Е јебеш га, против малер не се може. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom