Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Најдев кога да ги играм полувреме Х кој антиталент сум јас. :facepalm::tapp:

Холанќаниве кои бруки се, јес да не мирисаше ова на некој сигурна двојка али барем нерешено

Зошто доби моронов од Велс директен црвен глеа некој ?

крв да серат холанѓаните еј, крв да серат, хески сите да ги ебе еден по еден.

Тоа Турчаците да испоцркат сите ејј да не можат Латвија да ги тепат па Исланд ја фаќам од 0 до 2 гола а двата гола паднаа у прво пол.3 пат у низа само една ме кине.

Дајте некој предлог за Данска-Португалија и Финска - Романија.
Унгарија би требало да тепа со Фарски дури 1.3 даваат :eek: Германија, јужниве и Србија победи, и Полска можеби 1х ако не и 1.

Унгарија би требало да тепа со Фарски дури 1.3 даваат :eek: Германија, јужниве и Србија победи, и Полска можеби 1х ако не и 1.
Пoртугaлијa 2, Финскa Х ;)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Danska-portugalija na goloj izigraj ja 3+, gg ili x2 nikako 2 danska znaj I to kako da gi namaci portugalcite koi ne se bas sjajni vo posledno.
Jas gi igram srbija 1, germanija 1 I to so sube, oti kako so gledam ke ima golemi iznenaduvanja od reprezentacii so nikoj ne se nadeva.

Кој сака пари мислам оти ова 99% треба да излезе..

Фарски Острови - Унгарија 2 1.3
Србија - Албанија 1 1.55
Германија - Ирска 1-1 и 3+ 2.4 .. Таа може и сингл
Полска - Шкотска 1Х 1.2

Уплата 200.. Добивка 1.200.. Отприлика ќар 1.000

Jadran - Zvezda 1x 1.98 ili da ne izgubet nad 1 razlika 1.60 uplatete go so vreme dur ne go rusile i ovaj koef

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom