Znae li nekoj da mi kaze dobar zatvoren ili otvoren balkanski forum za analizi i tipovi ??? Da se vrnam malku so pisuvanje na analizi . moze i vo poraka da mi go pisete da ne bide epten javen ako e veke zatvoren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бидна веќе 2ка ја стегнав. Вчера прво ја имав 3+ па ја чкртнав и ја пишав х-2 али други утакмици ме скинаа. Лоши се португалците ама ни Данска не се нешто сјајни. Па очекував некоја победа на сила ама како тргнале резултатите во последно ништо чудно и 1 да си испадни. Со Финска се искоцкав исто така на х отидов. Србија и Германија ии јас ги стегнав 1. Грчиштата и тие 1 и тоа се мислев дали 0-2 тие ќе си тепаат 1-0 или така нешто. Полска 1х и секако Унгарија 2. Не знам зошто толкав коефициент за овие. Изненадувања секако мора да има па на крај краева пичка им матер. Ако е за да влези ливчето ќе влезиDanska-portugalija na goloj izigraj ja 3+, gg ili x2 nikako 2 danska znaj I to kako da gi namaci portugalcite koi ne se bas sjajni vo posledno.
Jas gi igram srbija 1, germanija 1 I to so sube, oti kako so gledam ke ima golemi iznenaduvanja od reprezentacii so nikoj ne se nadeva.
Боси репрезентации се не знам колку се кадарни грузијците да дадат 4 гола.Гибралтар-Грузија 4+ 1.95?
Бакшиш од Копачка?
Georgia D4 L16 of their last 20 away qualifiers and not scored 2+ away since 2006. Lucky they're at Gibraltar later.Гибралтар-Грузија 4+ 1.95?
Бакшиш од Копачка?
mnogu gi potcenija ircite so koef. a dve od dve mu se pobedi, na grcija sostavot mu e izmesan mn. povredeni imat vo reprezentacijata i ne e bas vistinski moment da se kockas na niv. Poljacite nekni so germanija gi izigrav 1 na iznenaduvanje ama denes ke gi izbegnam nekni so germanija ni jas ne znam 2-0 kako zavrsi a skotska ne se slabi koeficientite se da se cudis stvarno, skotska e 46 mesta pogore od polska na rank listata, veke ima pobedeno vo polska vo megusebnite plus ne znaci deka ako polska pobedila so germanija treba i denes da pobedi, moe mislenje e to so znam ...Бидна веќе 2ка ја стегнав. Вчера прво ја имав 3+ па ја чкртнав и ја пишав х-2 али други утакмици ме скинаа. Лоши се португалците ама ни Данска не се нешто сјајни. Па очекував некоја победа на сила ама како тргнале резултатите во последно ништо чудно и 1 да си испадни. Со Финска се искоцкав исто така на х отидов. Србија и Германија ии јас ги стегнав 1. Грчиштата и тие 1 и тоа се мислев дали 0-2 тие ќе си тепаат 1-0 или така нешто. Полска 1х и секако Унгарија 2. Не знам зошто толкав коефициент за овие. Изненадувања секако мора да има па на крај краева пичка им матер. Ако е за да влези ливчето ќе влези[DOUBLEPOST=1413301207][/DOUBLEPOST]
Боси репрезентации се не знам колку се кадарни грузијците да дадат 4 гола.
Каигородов +
Јас сепак мислам дека газлариве јужни ќе се провнат некако и ќе тепаат во нивни стил 1-0. За Полска се слагам не е сигурно дека ќе тепаат ама затоа 1х ја играв па вањда нема дома да изгубат. Не се до толку слаби нити Шкотска е нешто пресилна репрезентација.[DOUBLEPOST=1413306939][/DOUBLEPOST]Georgia D4 L16 of their last 20 away qualifiers and not scored 2+ away since 2006. Lucky they're at Gibraltar later.
ne mi se verva deka 4 gola ke ima vo ovaa utakmica[DOUBLEPOST=1413302529][/DOUBLEPOST]
mnogu gi potcenija ircite so koef. a dve od dve mu se pobedi, na grcija sostavot mu e izmesan mn. povredeni imat vo reprezentacijata i ne e bas vistinski moment da se kockas na niv. Poljacite nekni so germanija gi izigrav 1 na iznenaduvanje ama denes ke gi izbegnam nekni so germanija ni jas ne znam 2-0 kako zavrsi a skotska ne se slabi koeficientite se da se cudis stvarno, skotska e 46 mesta pogore od polska na rank listata, veke ima pobedeno vo polska vo megusebnite plus ne znaci deka ako polska pobedila so germanija treba i denes da pobedi, moe mislenje e to so znam ...
За овие се испичкав и 1х ја изиграв. Инаку мислам дека ќе биди 1Srbija-Albanija 0-2 1.50
LA Kings - Edmonton 1 1.80
Има ли посебно коефицент за Србија црвен и Албанија црвен или е понуден само овој коефициент за црвен картон на натпреварот?probajte go ova vo betcity Srbija - Albanija crven karton na natprevar e 4 koef.. mislim uste od soblekuvalna ke se delja zolti![]()
Mislam deka ima ama ne me facaj za zbor..Zosto znam imase i crven karton so penal u kombinacija i slicno..proveri na sajtot druze najuboo..Италија 1
Мелцер 1
Поспишил 1
Полска 1
Романија а1+
Драган/Мергеа 1
Србија 1 3+
уплата 200
добивка 5000[DOUBLEPOST=1413311062][/DOUBLEPOST]
Има ли посебно коефицент за Србија црвен и Албанија црвен или е понуден само овој коефициент за црвен картон на натпреварот?
ЦарА има негде да се пиши дека ќе се прекини Србија- Албанија?![]()